UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу лузерски менталитет има Арсенал. Најпаметно би им било на Арсенал да стават нов тренер а Венгер да го стават директор за трансфер и што ти знам. Пак ќе има контрола во клубот и неговата визија ќе биде остварена али на терен, тактички и се тоа нека го прави нов менаџер (дури и одбран од Венгер), ќе донесе свежина и нови оптимиситчни ветрови во клубот, вака ништо ново нема да се случи со тимов уште некое време

Јас лани кога пишував дека Арсенал е најлузерска екипа што постои фановите нивни ретардиран ме направија дури следуваа груби навреди како небаре нив директно ги навредив..кај Арсенал секоја година е монотоно исто како просечен Македонец што работи за минимална плата и ништо не се менува..убедливо најпревидлива и најконстантна екипа за типување...1000 години битен натпревар немаат добиено, а во натпревари каде бодовите не се важни ги добиваат уште на полувреме.

Печени се за промени и мислам дека во догледно време нема да ги има...и најдобрите играчи да ги купат лузерскиот менталитет е толку врежан во самиот клуб што неможат никаков успех да постигнат..замисли лани беа пред Челзи,Манчестер Сити и Манчестер Јунајтед и пак не освоија титула.

Играле FIFA на PS4 Pro бааги, нема друго објаснување за оптимизмот кај Месут :icon_lol:

Ја не знам ТИ што уопште правиш на темава??? Па и силен, види го. Изгуби се до наредната сезона ајде :icon_lol:
Се надевам ти вака силен ќе бидеш при следниот пораз на твоите богови. Минатиов пат стварно се загрижив што нигде те немаше :unsure:

Се надевам ти вака силен ќе бидеш при следниот пораз на твоите богови. Минатиов пат стварно се загрижив што нигде те немаше :unsure:

Не мора да се грижиш. Нели олимпиското и општото спортско мото беше - Битно е да се учествува. Епа извини, вас ни тоа мото не ве фаќа :(

@STEALTH ок е брат, знаеме дека Баерн е најјак у Баерн лигата и дека следни 450 години ќе биде шампион и ќе се пласира директно во ЛШ :))

@STEALTH ок е брат, знаеме дека Баерн е најјак у Баерн лигата и дека следни 450 години ќе биде шампион и ќе се пласира директно во ЛШ :))

Кoи нaредни 450 гoдини. Види дoјде време втoрoлигaш дa е пред нив.

Кoи нaредни 450 гoдини. Види дoјде време втoрoлигaш дa е пред нив.

Искрено Лајпциг не би ме чудело да биде Лестер од 2015/16 ... Спонзор им е Ред Бул ко прво ... шо не е мала ствар ... второ не знам колку сте го прателе ама од шупливо тимче од 1508108 лига северо-запад за 3-4 години стигнаа до прва лига и прво место (со 2-3 прелаза мислам беа ....) .. Лани колку им пуштаа судиите у втора лига, чудо беше тоа ...

Искрено Лајпциг не би ме чудело да биде Лестер од 2015/16 ... Спонзор им е Ред Бул ко прво ... шо не е мала ствар ... второ не знам колку сте го прателе ама од шупливо тимче од 1508108 лига северо-запад за 3-4 години стигнаа до прва лига и прво место (со 2-3 прелаза мислам беа ....) .. Лани колку им пуштаа судиите у втора лига, чудо беше тоа ...
Деко Сладоледџија.

Пошто и така сум заглавен у статистики а вечер има ЛШ:

CzASED3XgAAE5xt.jpg large.jpg

Интересен е процентот кај Атлетико со оглед на малиот број одиграни мечеви, па и кај Ливерпул кој има многу помалку одиграно од првана четворка.

Од друга страна глејте ги Грцине и Турцине, декор. :D

Za dobroto na temata bi bilo super da kiksne Baern, ima da gori temava :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom