Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Лајонси со уште една победа у заден драјф, и задњи минут од утакмица, којзнае кој пут сезонава.
Само да не заебат нешто до крај со вакви Вајкингс и Пекерс не им бега НФЦ Норт[DOUBLEPOST=1480027909][/DOUBLEPOST]Ауууу каков кеч на Вилијамс

Последно уредено:
Опасно делуваат Каубоиве, Елиот не го запираат со сите судни маки на светов, само да не ги закачи некоја повреда и далеку ќе догураат.

Само што сакав исто да пишам, дека како тргнале очекувам далеку да стигнат Далас.

A бе како далеку у прва плејоф утакмица ќе го јадат стапот

Зошто мислиш така?
Eкипа водена од рукиња. Сега се high on success и само фураат..ќе дојде пауза, ќе ги мавне некако реалноста. Ќе се соочат со притисок и огромни очекувања. Не се искусна екипа со плејоф. Има неколку екипи кои што можат да се носат со нив. Едноставно се што гледам кај Каубојс ми вика рана елиминација. Ако не во прв меч онда во конференциско финале 200% губат. Ниеден меч до сега не им е "А бе неам сомнежи дека ќе тепаат.." дури и вчера со Редскинс изгледаше дека се е можно до крајот..

Auau kakva losha cetvrtina za Raidersi, prokockaa 17 razlika za pola cetvrtina
:aplauz:

ТАМПА БЕЈ МАДРФАКРС!

...време беше и ја да се израдувам асално у НФЛ.... Одлични партии последниве кола, оптимист за тимов какко никогаш до сега! :vozbud:

јао утакмичишта Оукленд и Канзас Сити :aplauz:
И од кога се смилуваа НФЛ да ставаат хајлајтси на Youtube? Супер!

Јас на почеток на сезона влегов како симпатизер на Џексонвил, ама Мариота ме придоби и сега сум му фан на него. Братот гази, дури и неочекувано кога ќе се види кој треба да му ги фаќа пасовите. АФЦ ќе биде колеж годинава, НЕ не играат така доминантно имаат големи проблеми во одбрана, Денвер се очајни во напад, ќе видиме дали одбраната ќе ги довлечка до плејоф, КЦ одлично се покажуваат, моментално први се и нормално Оукланд, најпријатното изненадување со Кар, sorry ass reciever-от Кребтри и Амари Купер. Нормално мора да се спомне и одбраната, каков лудак е Мак, Милер 2.0. НФЦ не ги пратам многу, ама неочекувано и таму НФЦ исток се повампирија, 4 екипи во борба за плејоф. Сиетл со осцилации, Аризона крш, Атланта исто осцилираат, НО не се знае како ќе им тргне денот на дефанзивните бекови. Како и да е во декември/јануари почнува вистинската НФЛ сезона кога им гори под нозе на многу тимови, така да ќе биде интересно да се прати.

Ја па знам кога да почнам на гледам нфл. Трета текма евер и уживав упм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom