Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
S

staycalm

Гостин
Научни трудови од страна на Let3. Мене ми наликува како човек со некој мнооогу лош психички проблем... Јас како геј не се замарам ни 10% од тоа колку тој се замара на темава :/

K

Kacar

Гостин
За тоа дека како припадник на педрското здружение е во многу поголем ризик од психички и физички болести, дека е во група каде многукратно повеќе има злоупотреби на дрога алкохол семејно насилство обиди за самоубиства и самобиства психози депресии, многу поголем ризик од разни органски болести... не мора од мене да научи, може комотно да ги прочита изввештаите и статистиките на медицински и научни истражувања правени со децении во Америка, Канада, Австралија, Холандија....
Јас не знам оди педерското раководство и штабовите на педерите не ги информираат сите свои членови и симпатизери за овие показатели и статистики. Зошто така педерски покварено ги кријат и заташкуваат тие информации од своите соборци
Точно, со децении како и што викаш. Посочуваш на децениии пред и краток период после Сидата кој претставува најголем геноцид врз геј популацијата ! Читај извештаи и истражувања сега батко ;)
А можеш ти вака да ми дадеш пример за нешто што е нормално и за нешто што е вообичаено за да можам да ја воочам разликата помеѓу едното и другото.
Нормално е да си геј или стрејт.
Вообичаено е да си стрејт. Невообичаено е да си геј. Станува веќе вообичаено, излегува од табу теми. За невообичаено веќе може да се користи да си транс или драг перформер .
Веќе не можам да ви објаснувам, што да праам, не можам јас болеста да ви ја искоренам.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Точно, со децении како и што викаш. Посочуваш на децениии пред и краток период после Сидата кој претставува најголем геноцид врз геј популацијата ! Читај извештаи и истражувања сега батко ;)

Нормално е да си геј или стрејт.
Вообичаено е да си стрејт. Невообичаено е да си геј. Станува веќе вообичаено, излегува од табу теми. За невообичаено веќе може да се користи да си транс или драг перформер .
Веќе не можам да ви објаснувам, што да праам, не можам јас болеста да ви ја искоренам.
масони, пола свет упропастија снашке

K

Kacar

Гостин
масони, пола свет упропастија снашке
Conspiracy theories тебе те мучело а?
а МАСОНИ а марсовци, хомосексуалноста постои и не е избор ! Помири се со тоа и себеприфати се. Нема ништо лошо во тоа да си геј. Има лошо да мразиш со причина дека не можеш да си што си. Ставам крај на дебатирањето, премногу далеку се стигна, теориите на заговор све објаснуваат дека дебатирам со некој на кој му кажеш и докажеш дека ѕидот е бел тој ти вели црн.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не сум видел поголема опседнатост со темава од лет3 ! Онака поткован ко тезите на руските научници !
Само да одговорам набрзина, Лет3, педер НЕ Е ИЗБОР ! Да беше избор, кој луд ќе сакаше да си го скрати правото на природна репродукција ( иако сега има начини како тоа да се изманипулира) ?
Многу неточни работи пишуваш, многу, дури досадно и за читање веќе! Тие твои тези алла Боки13 и алла Азис дека ради слава педери се бла бла посочувајќи го Рики Мартин, ма дај молим ти се ! Ќе се збогати Рики Мартин сега дека ќе се омажи со сириски имигрант еве!
Дродорење глупости невистинити, неправилно аргументирање уште откако како вошка си се брцнал у темава, предлагам да се пише групна порака, молба или нз како е според статут на форумов, модератори администратори да го банираат човеков од темата! Секое прашање, секој пост го испревртува и диррект од 2016 оди во Содома и Гомора. И не се фаќај одма за демократија бла бла, право на говор и изразување мисла во своја одбрана, за налудничави нема демократија! Ќе ми меша тука зоофили, некрофили со хомосексуалци. Којзнае од која болест ти самиот си патиш, искомплексиран еден.
Еве јас сум не едуциран, сметам дека е неприродно (грешка на природата) и во ист кош ги ставам сите три категории на сексуална девијација и како сега ти ке ми ги разделиш и ке ме едуцираш од зоофили, некрофили па и педофили од педери?

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Еве јас сум не едуциран, сметам дека е неприродно (грешка на природата) и во ист кош ги ставам сите три категории на сексуална девијација и како сега ти ке ми ги разделиш и ке ме едуцираш од зоофили, некрофили па и педофили од педери?
Што е природно, облекувањето не е природно голи треба да сме така не создала мајка природа. Станувањето, јадењето и 99% од тоа што го правиме е „неприродно“. "Неприродно" како аргумент не го бива.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
природно сексот е развиен по пат на еволуција како начин на размножување
То е природната улога на сексот. Така да неприроден е секс каде нема никаква шанса за зачнување, (клецкање на камен, диња, куче, истополова особа, почината особа...)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
природно сексот е развиен по пат на еволуција како начин на размножување
То е природната улога на сексот. Така да неприроден е секс каде нема никаква шанса за зачнување, (клецкање на камен, диња, куче, истополова особа, почината особа...)
Ко да знае мајмун од клецање дека се раѓаат мајмунчиња. Си праи што му е ќеиф. Сексот не е само размножување. Да не почнувам со смислата на мастурбирање. 90% од луѓето се "неприродни„ секс изроди.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ко да знае мајмун од клецање дека се раѓаат мајмунчиња. Си праи што му е ќеиф. Сексот не е само размножување. Да не почнувам со смислата на мастурбирање. 90% од луѓето се "неприродни„ секс изроди.
природата го обдарила со орган и инстинкт да се качи на женка и ја исклецка. То беше цела поента на стотици милиони еволуција.
То му е на природата битно, така беше и пред миљарда години така ќе биде и во следната миљарда ма колку тинкачи и педери филозофирале за сексот.
Автор и креатор на сексот не се ни гејојте ни нормалната популација. Ние само го (зло)употребуваме.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
природата го обдарила со орган и инстинкт да се качи на женка и ја исклецка. То беше цела поента на стотици милиони еволуција.
То му е на природата битно, така беше и пред миљарда години така ќе биде и во следната миљарда ма колку тинкачи и педери филозофирале за сексот.
Автор и креатор на сексот не се ни гејојте ни нормалната популација. Ние само го (зло)употребуваме.
Да беше поентата на еволуцијата само хетеросекс ќе исчезнеше од генетскиот пул ама не е тоа така има доста објаснувања за еволутивните предности на би и хомосексуланоста. Дури и ова е дополнителен аргимент дека хомосексуланоста е „природна“ еден од најретардираните аргументи.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Да беше поентата на еволуцијата само хетеросекс ќе исчезнеше од генетскиот пул ама не е тоа така има доста објаснувања за еволутивните предности на би и хомосексуланоста. Дури и ова е дополнителен аргимент дека хомосексуланоста е „природна“ еден од најретардираните аргументи.
во генетиката секојдневно се случуваат грешки во некој мал процент и покрај сите механизми на заштита при копирања на ДНК - се случуваат пропусти, па имаш албино лав или тигар (кој на луѓето им е симпатичен) али во пракса пленот може да ги забележи оддалеку па најчесто останува гладен, или теле со 2 глави или животно со 3 нозе.... и таквите примероци природата ги елиминира, како на пример педераната, природата не дозволува тие да се размножуваат по нормален пат а и нивната мана не можат да ја пренесат на свој потомок ако се решат на некои вештачки начини на оплодување.
Нема заебавање со мајка природа

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
во генетиката секојдневно се случуваат грешки во некој мал процент и покрај сите механизми на заштита при копирања на ДНК - се случуваат пропусти, па имаш албино лав или тигар (кој на луѓето им е симпатичен) али во пракса пленот може да ги забележи оддалеку па најчесто останува гладен, или теле со 2 глави или животно со 3 нозе.... и таквите примероци природата ги елиминира, како на пример педераната, природата не дозволува тие да се размножуваат по нормален пат а и нивната мана не можат да ја пренесат на свој потомок ако се решат на некои вештачки начини на оплодување.
Нема заебавање со мајка природа
Варијација во генетскиот материјал е основа на еволуцијата. Хомосексуланост е дел од таа варијација и води кон размножување или пренесување на гените ако беше така како што велиш за една генерација ќе исчезнат сите хомосексуалци. Ама не е така дел од нив имаат деца дел од нивните гени се кај роднини кои се бисексуалци. Очигледно природната селекција ги прифаќа и хомосексуалците.
А друга тема е што неможе да се зборува за природна селекција и еволуција кај луѓето. Тоа е завршена работа...освен ако не си за еугентика и социјален дарвинизам.

D

Daedalus

Гостин
А друга тема е што неможе да се зборува за природна селекција и еволуција кај луѓето. Тоа е завршена работа...освен ако не си за еугентика и социјален дарвинизам.
Зошто не може да се зборува за природна селекција и еволуција кај луѓето?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Варијација во генетскиот материјал е основа на еволуцијата. Хомосексуланост е дел од таа варијација и води кон размножување или пренесување на гените ако беше така како што велиш за една генерација ќе исчезнат сите хомосексуалци. Ама не е така дел од нив имаат деца дел од нивните гени се кај роднини кои се бисексуалци. Очигледно природната селекција ги прифаќа и хомосексуалците.
eволуција е прифаќење на добрите мутации и нивно ширење, педераните не се прифатени од природата и се јавуваат само како минорен процент на грешка во процес на размножување на днк

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
eволуција е прифаќење на добрите мутации и нивно ширење, педераните не се прифатени од природата и се јавуваат само како минорен процент на грешка во процес на размножување на днк
"Прифатени од природата“ нема такво нешто во биологијата. Нешто постои или не. Биологијата не е општествена и моралистичка наука. Хомосексуланост не е мала и случајна мутација. Таа се јавила пред милиони години како предност за преживување. Нема добри и лоши мутации има мутаци кој влијаат позитивно или негативно на преживувањето. Се што постои во генетскиот пул или има предност или е неутрално. Што хомосексуланоста е толку раширена сигурно има функција. Дури и самото прашање не е битно што ја има кај луѓето мора да се прифати.

Kajgana Shop

На врв Bottom