Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.325
Поени од реакции
13.243
Кој данок е поврзан со секс?
пример ако некој клецка секој ден а друг еднаш месецо дали плаќаат ист данок?
или ако некој даде изјава дека жена му е грда дали ќе плаќа помалце данок?
а оние кои остануваат ергени цел живот по своја воља?
У право е за еднаквоста,мора да се најде начин законски да си ги средат односите,во случај на болест,смрт,наследство или делба на имот!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
У право е за еднаквоста,мора да се најде начин законски да си ги средат односите,во случај на болест,смрт,наследство или делба на имот!
си постои за тоа тестамент или изјава на нотар

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.325
Поени од реакции
13.243
Нема разбирање со вас Прилепчани ! )))

K

Kacar

Гостин
Не сум видел поголема опседнатост со темава од лет3 ! Онака поткован ко тезите на руските научници !
Само да одговорам набрзина, Лет3, педер НЕ Е ИЗБОР ! Да беше избор, кој луд ќе сакаше да си го скрати правото на природна репродукција ( иако сега има начини како тоа да се изманипулира) ?
Многу неточни работи пишуваш, многу, дури досадно и за читање веќе! Тие твои тези алла Боки13 и алла Азис дека ради слава педери се бла бла посочувајќи го Рики Мартин, ма дај молим ти се ! Ќе се збогати Рики Мартин сега дека ќе се омажи со сириски имигрант еве!
Дродорење глупости невистинити, неправилно аргументирање уште откако како вошка си се брцнал у темава, предлагам да се пише групна порака, молба или нз како е според статут на форумов, модератори администратори да го банираат човеков од темата! Секое прашање, секој пост го испревртува и диррект од 2016 оди во Содома и Гомора. И не се фаќај одма за демократија бла бла, право на говор и изразување мисла во своја одбрана, за налудничави нема демократија! Ќе ми меша тука зоофили, некрофили со хомосексуалци. Којзнае од која болест ти самиот си патиш, искомплексиран еден.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не сум видел поголема опседнатост со темава од лет3 ! Онака поткован ко тезите на руските научници !
Само да одговорам набрзина, Лет3, педер НЕ Е ИЗБОР !
Имаш ти некој научен ил медицински доказ прифатен во светот дека педерлукот е вродена состојба?

K

Kacar

Гостин
Имаш ти некој научен ил медицински доказ прифатен во светот дека педерлукот е вродена состојба?
Ти имаш дека е стекната ?
Знам многу луѓе ( повеќето лезбејки ) со кои сум разговарал за тоа! Сите заеднички тврдат дека тоа не е СТЕКНАТО со тек на време. Уште од мали сите не учат на хетеросексуалност, ама тие што се хомосексуалци исто така веруваат во хетерексуалноста, се додека не се случи некој пресврт со тек на време, кај секој различно, кој пресврт не е ДОСТАСАНОСТ т.е ИЗБОР да си хомосексуалец туку природен нагон кој го немало бидејќи не бил сретнат со таа појава порано ! Ако го учеле уште од мал ете одреден хомо дека има хомосексуална и хетеросексуална љубов, ќе си избере тоа што е внатре, во него народски кажано тоа што го влече, а не да го поттиснува и да не е информиран за тоа и да се пронаоѓа себе си подоцна откако ќе види дека не штима хетеро за него/неа!( Да не ти текнало да споредуваш воспитување и избор при зоофилија, некрофилија итн, стварно глупост). Дај бре чукни малку в таа глава, кој побогу би сакал да е хомосексуалец и зошто ??? Зошто би го избрал тоа ?

Член од
9 јули 2016
Мислења
17
Поени од реакции
11
Ај машко, врати се и препрочитај убаво.

...Сега нешто за посериозните врски кои во себе не вклучуваат само секс.

Бракова еднаквост...
Кој данок е поврзан со секс?
пример ако некој клецка секој ден а друг еднаш месецо дали плаќаат ист данок?
или ако некој даде изјава дека жена му е грда дали ќе плаќа помалце данок?
а оние кои остануваат ергени цел живот по своја воља?
хаха човече, ако и научните трудови ги читаш и толкуваш на овој начин како коментариве на форумов - подобро остај не мачи се :)

Ако од сето она што напишав успеа да сфатиш „данок поврзан со секс“, кревам раце од натамошна дискусија.

Сериозна врска и брак, не значи само секс - се надевам некогаш ќе го доживееш и тоа. Биди ми поздравен.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ти имаш дека е стекната ?
Знам многу луѓе ( повеќето лезбејки ) со кои сум разговарал за тоа!
ооо си разговарал со повеќе па си знаеш
не ти трена тебе ни наука ни медицина, си знаеш самиот.
а како ќе објасниш случаеви кога педери пак преминале во нормална популација?
тие се “одстекнале“?[DOUBLEPOST=1480318218][/DOUBLEPOST]
хаха човече, ако и научните трудови ги читаш и толкуваш на овој начин како коментариве на форумов - подобро остај не мачи се :)

Ако од сето она што напишав успеа да сфатиш „данок поврзан со секс“, кревам раце од натамошна дискусија.

Сериозна врска и брак, не значи само секс - се надевам некогаш ќе го доживееш и тоа. Биди ми поздравен.
па ти се разврза за имотно правни работи и финансии кај педерски заедници и изрази загриженост дал ебанио ќе го наследи станот и мебелот на ебачот

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.263
предлагам да се пише групна порака, молба или нз како е според статут на форумов, модератори администратори да го банираат човеков од темата! Секое прашање, секој пост го испревртува и диррект од 2016 оди во Содома и Гомора. И не се фаќај одма за демократија бла бла, право на говор и изразување мисла во своја одбрана, за налудничави нема демократија! Ќе ми меша тука зоофили, некрофили со хомосексуалци. Којзнае од која болест ти самиот си патиш, искомплексиран еден.
Така е , нека го банираат па после педерите и останати грешки на природата нека си прават филм и нека си се тешат колку се тие нормални и дека уствари останатите 99.999999% од популацијата се ненормални.

K

Kacar

Гостин
Така е , нека го банираат па после педерите и останати грешки на природата нека си прават филм и нека си се тешат колку се тие нормални и дека уствари останатите 99.999999% од популацијата се ненормални.
Глупости! Неприродна е омразата т.е хомофобијата!
Може некое збунето тинејџерче или тинејџерка ќе се одлучи да се едуцира по таа тема по форумиве, може ќе напраи аккаунт и ќе побара мислење, ќе сака да раскаже искуство итн, и треба да налета на вакви ко тебе и лет3 каде ќе прочита дека е болен/болна и дека пократко ќе живее, и дека ќе фати сида и дека тоа е исто со зоофилија и некрофилија и ред други небулози и сваштарии ?
Овие прчварници кои ги праите низ темава е одраз на фрустрацијата на тоа дека сте далеку од себеприфаќање !
И да, сум сретнал наназад како што ја анализирав темава неколку случаи на млади луѓе кои што бараат, раскажуваат .....

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.263
Може некое збунето тинејџерче или тинејџерка ќе се одлучи да се едуцира по таа тема по форумиве, може ќе напраи аккаунт и ќе побара мислење, ќе сака да раскаже искуство итн, и треба да налета на вакви ко тебе и лет3 каде ќе прочита дека е болен/болна и дека пократко ќе живее, и дека ќе фати сида и дека тоа е исто со зоофилија и некрофилија и ред други небулози и сваштарии ?
Овие прчварници кои ги праите низ темава е одраз на фрустрацијата на тоа дека сте далеку од себеприфаќање !
И да, сум сретнал наназад како што ја анализирав темава неколку случаи на млади луѓе кои што бараат, раскажуваат .....
Јас никаде немам речено дека се болни, напротив многу пати имам нагласено дека хомосекусалноста е сосем природна појава. Но тоа дека е природна ни оддалеку не ја прави нормална. Така да наместо да им ја полните главата како тоа тие се нормални како и сите други па после да се чудат оти најголем дел од популацијата не ги гледа нити ги прифаќа како такви пошто и не се , можеби подобар пристап би било да си се помират со судбината дека нема ништо нормално во нивната сексуална ориентација и да научат да живеат со тој нивни хендикеп дека не се како останатото нормално население. Јбг никој не е крив, едноставно така си се родиле, згрешени и тоа е тоа. Нека се помират со тоа и нека тераат понатаму со картите што им се поделени. Ретко барем тука на овие простори некој има проблем со тоа што некој е педер судејќи по бројот на напади и осуди, но повеќето секако имаат проблем тие да бидат ставени на исто рамниште со останатото нормално население или во ист кош со останатата нормална популација. Колку тоа тие побрзо ке го прифатат и сфатат толку подобро за нив и за сите околу нив.

K

Kacar

Гостин
Јас никаде немам речено дека се болни, напротив многу пати имам нагласено дека хомосекусалноста е сосем природна појава. Но тоа дека е природна ни оддалеку не ја прави нормална. Така да наместо да им ја полните главата како тоа тие се нормални како и сите други па после да се чудат оти најголем дел од популацијата не ги гледа нити ги прифаќа како такви пошто и не се , можеби подобар пристап би било да си се помират со судбината дека нема ништо нормално во нивната сексуална ориентација и да научат да живеат со тој нивни хендикеп дека не се како останатото нормално население. Јбг никој не е крив, едноставно така си се родиле, згрешени и тоа е тоа. Нека се помират со тоа и нека тераат понатаму со картите што им се поделени. Ретко барем тука на овие простори некој има проблем со тоа што некој е педер судејќи по бројот на напади и осуди, но повеќето секако имаат проблем тие да бидат ставени на исто рамниште со останатото нормално население или во ист кош со останатата нормална популација. Колку тоа тие побрзо ке го прифатат и сфатат толку подобро за нив и за сите околу нив.
Кхм, господине, погрешен термин имате употребено, не е ,,Нормално" туку е ,,Вообичаено".
Don't use NORMAL, just say common and uncommon ! There is difference !

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.263
Кхм, господине, погрешен термин имате употребено, не е ,,Нормално" туку е ,,Вообичаено".
Don't use NORMAL, just say common and uncommon ! There is difference !
А можеш ти вака да ми дадеш пример за нешто што е нормално и за нешто што е вообичаено за да можам да ја воочам разликата помеѓу едното и другото.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
За тоа дека како припадник на педрското здружение е во многу поголем ризик од психички и физички болести, дека е во група каде многукратно повеќе има злоупотреби на дрога алкохол семејно насилство обиди за самоубиства и самобиства психози депресии, многу поголем ризик од разни органски болести... не мора од мене да научи, може комотно да ги прочита изввештаите и статистиките на медицински и научни истражувања правени со децении во Америка, Канада, Австралија, Холандија....
Јас не знам оди педерското раководство и штабовите на педерите не ги информираат сите свои членови и симпатизери за овие показатели и статистики. Зошто така педерски покварено ги кријат и заташкуваат тие информации од своите соборци

Kajgana Shop

На врв Bottom