Во Струга сите македонски знамиња се тргнати!!! Поставени само албански знамиња !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
ова ви е само трејлер како ќе изгледа Македонија ако победи Заев.
ВМРО им даде само пола Македонија али ако дојде Заев, албански знамиња ќе се веат на цела територија
Благодарение на бучко со територјалната поделба и уништувањето на референдумот од страна на сдс

А свињата фрчко прво премиер шип-тар ќе им даде па потоа заев цела Македонија

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Благодарение на бучко со територјалната поделба и уништувањето на референдумот од страна на сдс

А свињата фрчко прво премиер шип-тар ќе им даде па потоа заев цела Македонија
затоа да гласаме за ВМРо и барем пола Македонија да остане наша

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Само очаен обид на браќата од ДУИПМНЕ да се одтргне вниманието од нив и да се промовира национализам и патриотизам обострано.
Во Струга Зијадин Села е градоначалник. ДУИ не владее во Струга. Иначе овој гомнарот Села е многу по радикален и човекот јавно бара Македонија или да се федерализира или да се подели. Исти барања има и од партијата Беса. Иначе ниту една албанска партија не се за соживот. Со овие кат тат ќе имаме некоја нова војна.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Тоа го изгласаја твоите во парламет. До македонско ќе се вее и албанско знаме за 1/3 помало.
Ако го избереш Заев место овој лопатар, ќе имаш поголема сигурност, ќе имаме слободни медиуми, ќе нема да има страв да искажеме незадоволство јавно, ќе имаме 15% поврат на ддв, ќе се става акцент на ДОМАШНИТЕ ФИРМИ, странските инвестиции ќе имаат исти услови како и домашните (не како сегашни). Ќе имаме ефтина тарифа на струјата, покачување на минималната плата, намалување на број на пратеници, намалување на министерства и отварање на ново министерство...

СДСМ нуди еден европски концепт на политика, интелектуалното јадро на граѓаните брзо го прифати, останува секој граѓанин да се освести во каква држава живее.
Аман веќе со тоа ддв кое веќе се враќа
И дај тоа црпнатиот нека измисли нешто ново ама лично негово или на сдс да биде,не веќе реализирано од преродбениците[DOUBLEPOST=1480344004][/DOUBLEPOST]
Не е толку. Промена на власт ќе има на 12.12.2016.
Ако не сфаќаш дека некои документи неможеш да ги видиш освен ако не си член на ио или цпк јбг, твоја грешка.
Кога врбата ќе роди грозје[DOUBLEPOST=1480344112][/DOUBLEPOST]
затоа да гласаме за ВМРо и барем пола Македонија да остане наша
Тоа во протекторат не зависи од преродбениците .
Они само играат како им свири вујче со трубата

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Сакам да ми се објаснат овие:
Диво насеље?
Мартин Нешковски?
Никола Младенов?
Смилковско Езеро?
Притвор на брат Љубе?
Притвор на Томислав Кежаровски?
Затварање на а1?
Рушење на космос?
Субрата Рој?
Треба да продолжам? Зашто многу има.
А што и кој да ти објасни за овие? За некои ќе се обидам. Мартин Нешковски почина по претепувањето на еден полицаец (или ште е точно) насилник. Никола Младенов се преврте со колата пред Скопје од кај Петровец. Кежаровски (колку што ми е познато) го прекрши законот и откри идентитет на заштитен сведок во судски процес. Субрата Рој остави некои банкарски гаранции за некои проекти и не се врати („оштаплер“). А1 ја затворија оти немаа пари да ја одржуваат, а и газдите заработија затворски казни за малверзации. За Космос мислам дека имаше дел незаконски изграден, или излезено надвор на габаритите од она што беше дозволено...
Не знам што не ти е јасно!![DOUBLEPOST=1480344514][/DOUBLEPOST]
Сигурно мислиш дека ќе мафтам низ форум со документи потпишани од Заев и изгласани на ИО?
Друже извини моментално не си толку кредибилен за некој работи, можеби си ама за во вмро.
Арно ти вика чоеко, или доказ или ништо од вербата. Ако му дадеш на Лет3 доказ, знај дека си на добитна страна. ;)

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
А што и кој да ти објасни за овие? За некои ќе се обидам. Мартин Нешковски почина по претепувањето на еден полицаец (или ште е точно) насилник. Никола Младенов се преврте со колата пред Скопје од кај Петровец. Кежаровски (колку што ми е познато) го прекрши законот и откри идентитет на заштитен сведок во судски процес. Субрата Рој остави некои банкарски гаранции за некои проекти и не се врати („оштаплер“). А1 ја затворија оти немаа пари да ја одржуваат, а и газдите заработија затворски казни за малверзации. За Космос мислам дека имаше дел незаконски изграден, или излезено надвор на габаритите од она што беше дозволено...
Не знам што не ти е јасно!![DOUBLEPOST=1480344514][/DOUBLEPOST]
Арно ти вика чоеко, или доказ или ништо од вербата. Ако му дадеш на Лет3 доказ, знај дека си на добитна страна. ;)
Мартин Нешковски умрел умрел што да правиме сега, наркоманче некое бе, не можеш едно убиство да скриеш. Кој ги кажа овие зборови?

Никола Младенов во Фокус ја плукаше власта и им наоѓаше криминали, после сообраќајката телефонот беше најден, па изгубен, па глупости. И тука се нервираат не можат убиство да скријат.

Космос на Цаноски. "Миле ми текна бе, а да рушиме со динамит а?"
"Нека оди се тоа, тука паркче да напраиме едно."
На прашање на Цаноски зошто, Груевски му вика затоа што отиде со Сдсм.

Кога нешто објаснуваш, објаснувај вистинито.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Во Струга Зијадин Села е градоначалник. ДУИ не владее во Струга. Иначе овој гомнарот Села е многу по радикален и човекот јавно бара Македонија или да се федерализира или да се подели. Исти барања има и од партијата Беса. Иначе ниту една албанска партија не се за соживот. Со овие кат тат ќе имаме некоја нова војна.
96/97 ма, кога се деси вакво нешто, со борни коли беше влезено, градоначалниците на Гостивар и Тетово беа уапсени и македонското знаме беше вратено.

Денес кога патриотите се на власт, нит глас им се слуша, нит траг од полиција. Ги довлекоа ко стока у сред центар, им кажаа по една приказна и ајт дома. Битно платичка на први, ич да не ти чуе.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
@Rockey.1

Сарказам тера Лет 3.

Него, "патриотиштава" на чело со Пандов, Миленко и остала багра ќе одат да ги вратат нашите знамиња ?

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.184
Поени од реакции
3.431
@Rockey.1

Сарказам тера Лет 3.

Него, "патриотиштава" на чело со Пандов, Миленко и остала багра ќе одат да ги вратат нашите знамиња ?
Не!
Оти ќе падне 2 метри снег и до март Охридско-Струшко ќе биде отсечено од светот, така никој нема ни да виде дека некогаш имало знамиња.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
96/97 ма, кога се деси вакво нешто, со борни коли беше влезено, градоначалниците на Гостивар и Тетово беа уапсени и македонското знаме беше вратено.

Денес кога патриотите се на власт, нит глас им се слуша, нит траг од полиција. Ги довлекоа ко стока у сред центар, им кажаа по една приказна и ајт дома. Битно платичка на први, ич да не ти чуе.
Без разлика дали е СДСМ или ВМРО. За ова треба да се поднесе кривични пријави против одговорните лица на локалната власт во Струга.

Член од
28 август 2016
Мислења
19
Поени од реакции
7
Nazad na tema: dali gragjanite na struga i mediumite glasno ke go osudat krsenjeto na zakonot od strana na opstinata i povreduvanjeto na cuvstvata na etnickite makedonci vo gradot?

Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Дали ке има промена со Заев дојдете у Куманово па ке видите на лице место се што овие прават на ниво на држава овие го прават на локално ниво.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337

Eh, toa bese pred 2001 i 2004. Posle Ramkoven i Teretorialnata Reorganizacija sekoja Vlada e prinudena da igra po novite pravila. Da bide uste posmesno Zadolzeno e Makedonskoto zname da bide 3 pati pogolemo od Albanskoto. Ali koj go ebe toj zakon, tie drzava ne ti priznavat a ne pa zname.

SIte Albanski Partii vo nivnite manifestii imat dolgorocna cel odcepuvanje delovi od Makedonija. Ne sakat oni sozivot tuku da se soedinat so kosovo i so maticnata zemja Albanija. Sekoj koj veruva vo nesto drugo se laze sebesi. A vojna so niv ke ima kad tad. Pitanje e samo dali Makedoncite i VMRO i SDS do togas ke se obedinat za edna cel a taa e da se odbranime od Albanskata Agresija i zacuvanje na Gradovite koj tie gi sakat.

Ako dojde do toa da pokusat Albancite nasilno da postavat Paradrzava vo Makedonija kako prv stepen pred odcepuvanje ne ke imame druga opcija osven istata vojno da ja srusime bidejki e direkten napad na suverenitetot.

SItuacijata moze da se sporedi so Hrvatska 91-95 koga Srbite sakaa da odcepat Teretorija (Srpska Krajna) od Republika Hrvatska. Oficialno SRJ ne gi podrzuvase Srbite vo Hrvatska ali neoficialno gi naroruzuvase. Hrvatite togas Napravile edno etnicko cistenje (Oluja) i ja porazile sekoja srpska namera tamo da se odcepat teretorii. Odtogas super im ode.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom