Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pogresno !
Nesto se ne secam da je Diogen nasao ono sto je trazio ! ;)
Izgleda da si ti refleksija aktuelnoig sveta.Nije poenta sa je nasao a sta ne.Poenta e o kontradikcii koja proizlazi iz stavova i predstavljanja.Ne moze se nositi mantija a raditi kao kasier u javnoj kuci.[DOUBLEPOST=1480328844][/DOUBLEPOST]
Ostavi ga nevidis li da nije upoznat sa stvarima nema para nema znanija samo ceka neko nesta da mu da resil jedan dan da gleda dzjabe i sad sve sa mu duzni na svi forumi zajebi ga da odi da se moli internazionala za neka kombo lista i to je .Pa i ti si bil kao pocetnik bas isti tako da znas da sa ovakvi nema sta da ulazis u nekakva polemika-zajebi ga.
A ti druze budi malo korektnii i biraj reci.Ako se razumes malo u intelektualnu polemiku.A ocito da se ne razumes pa cu morati tvojim recnikom:Odjebi.

Izgleda da si ti refleksija aktuelnoig sveta.Nije poenta sa je nasao a sta ne.Poenta e o kontradikcii koja proizlazi iz stavova i predstavljanja.Ne moze se nositi mantija a raditi kao kasier u javnoj kuci.[DOUBLEPOST=1480328844][/DOUBLEPOST]
A ti druze budi malo korektnii i biraj reci.Ako se razumes malo u intelektualnu polemiku.A ocito da se ne razumes pa cu morati tvojim recnikom:Odjebi.
Ako nekad sretnes Diogena, pitaj ga jeli nasao ono sto je trazio ! ;)
Aktuelan svet je takav, evo vec celu istoriju covecanstva ! :)
Mora da si mlad decko - sto pre prihvatis cinjenicu da je covek coveku vuk - bice ti lakse u zivotu !
Veruj mi - to ti govorim dobronamerno i sa iskustvom starijeg coveka !

Последно уредено:
Nema inteletualna polemika ovde ima obican lopov koj hoce da se ugura u neka tv lista bez nista da placa i se raduje na neki drugi koj iz neki drugi razloga go posalje tamo.hehehe.Da si bil intektualac ne bi dosal ovde da gubis vremena sa glupostima a bi platil i gledal kao covek ,tako da nema sta da se pravimo velikima a da znamo da sve smo jedni budale koj misle da moze da gleda TV DZJABE .Za to nema sta da se pravis na intelektualec a da znas da si obican proschljak i to je.

Ostavi ga nevidis li da nije upoznat sa stvarima nema para nema znanija samo ceka neko nesta da mu da resil jedan dan da gleda dzjabe i sad sve sa mu duzni na svi forumi zajebi ga da odi da se moli internazionala za neka kombo lista i to je .Pa i ti si bil kao pocetnik bas isti tako da znas da sa ovakvi nema sta da ulazis u nekakva polemika-zajebi ga.
Divak, tebe sam poceo da kapiram pre par godina - bolje ikad, nego nikad ! :D

I ako sam nov u forumu, ipak vidim da si se stalno mucio da podelis znanje,sa nama budi pozdravljen i sa moje strane ,zelim ti sve najbolje prijatelju,ziv mi bio i puno srece u daljem zivotu.
BOZO

Ce; Miro da pokrene opet malo listu;) ali me cudi ovi sto imaju panale jeli moguce da su toliko jaki da cekaju neko da se igra ovako kao; ja da bi mi uzeli kanale i postavili na svoj panel hahah;) pogotovo neki su me iznendaili.

na to ne mogu da uticem tvoja je stvar ali mi samo u vezi ovoga odgovori molim te jako mi je bitno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom