- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 874
Ajde kolku ne ima prekrateni,daj kazete nekoj ako ima nova i formacija.Дали има некој искуство со адвокатите во софија, дали има нешто со тие што се прекратени
Ajde kolku ne ima prekrateni,daj kazete nekoj ako ima nova i formacija.Дали има некој искуство со адвокатите во софија, дали има нешто со тие што се прекратени
a zosto ne go kontaktirate MladenovAjde kolku ne ima prekrateni,daj kazete nekoj ako ima nova i formacija.
Cestitki! Brzo ja cistat 2013! Ocekuvam nabrzo i potpisani ukazi. Redno vreme beseDenes smenen status od finalna na potpis 141**/2013
Koj broj si moze e greska nebiva od dopolnitelna . Pa finalna pak dopolnitelna .Mene od dopolnitelna mi se smeni na finalna i posle 3 saata mi se smeni statusot vo:
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство
I SI CEKAMMMMMM OD JUNI MISLAM DA SE SMENE...POTEKLO 3 PATI NOSIV
Мoже дa враќаат aкo убaвo гo прoчитaте текстoт нa финaлен експертен преглед си вo министерството нa прaвoсaдие a тукa пишува сoветoт пo грaждaнствo јa врaтил дa дoстaви дoпoлнителни дoкументи зa предoк блгaрски. Значи сoветoт е тoј кoј oдлучувa сo глaсaњеKoj broj si moze e greska nebiva od dopolnitelna . Pa finalna pak dopolnitelna .
a od koga si na finalna?Denes smenen status od finalna na potpis 141**/2013
Izvadi proishod nov so osnov na tvojata familija i od zdruzenie da izvadis potvrda i toa dostavi i moli se na gospod da sega vtornik da stane krakacanov privremen premizr i da zavrsis rabota do mart ili april3 pati nosiv dokumenti za poteklo.vtoroto poteklo vo septemvri 2015 god odnesev i koga mi go pisaa ovaj status pak odnesev dokumenti za poteklo.potekloto mi e so tetka i so prv bratuced...taka da so ke bide ke videme.inace sum od april 2014 so pominato intervju
Od 17 t prethodniot meseca od koga si na finalna?
Site so starite udostovarenija se vrastat vo dabc za da dait novi kaj sho ce piset sho dokumenti imash podnesveno za poteklo izdavet novo udostovarenije i gi vpracvat vo mp zato taka ti pishvet. slenoto ko che dobiesh ce bidet dkea si na finalna i potoa deka ti e odobreno bg drzavjanstvo. na drugarka mi taka i rekoja i taka bi i sega eve chekat potpisMene od dopolnitelna mi se smeni na finalna i posle 3 saata mi se smeni statusot vo:
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство
I SI CEKAMMMMMM OD JUNI MISLAM DA SE SMENE...POTEKLO 3 PATI NOSIV