Sto ti pisuva na noviot status?12.../2013 bidna i moevo na suvo bez dopolnitelni dokumenti
Sto ti pisuva na noviot status?12.../2013 bidna i moevo na suvo bez dopolnitelni dokumenti
potpis od horhe bugarski ke ja bideSto ti pisuva na noviot status?
Izdaden za potpis. Ne e uste potpisanИздаден или потпишан?
Kolku vreme dese na finalna?potpis od horhe bugarski ke ja bide
дилара ако ти потпишат и земеш бг пашапорт обавезно извести ме да знам пошто еден др исто поднесе вака со на таткому 1 братучет по сестра/братZdravo na site konecko cekam ukaz od vc precedatelot po 2 mecesi na finalna inace sum od 2013 god 12... so dokumenti od na tatkomi 1 bratucet e segaa posto li sansii precedatelnot da ne do uvaui ili mnogu retko
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија[DOUBLEPOST=1479969626][/DOUBLEPOST]Издаден или потпишан?
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгаријаKako misles izdaden ukaz ? Sto ti e statusot ? Potpisan li ti e ?
Колку што прочитав и разбрав ке се дава можноист на судот да одлучува бидејки се трга делот кво законот каде пишува дека одлуката не може да с еобжалиДали има некој искуство со адвокатите во софија, дали има нешто со тие што се прекратени
За во амбасада не ти треба посредник....се можеш сам објансуваат од амбасада..Do clenovite vo grupava moze li nekoj da kaze sto e razlikata pomegu posrednik sto ja vrsi rabotata preku ambasada i posrednik sto te nosi u sofija.Blagodaram odnapred.
Obaveznoo ke napisam pozzдилара ако ти потпишат и земеш бг пашапорт обавезно извести ме да знам пошто еден др исто поднесе вака со на таткому 1 братучет по сестра/брат