Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2014
Мислења
238
Поени од реакции
76
Zdravo ima li nekoj info za kolku vreme ke ja pocnat 2014 sto se na dopolnitelna . i do kaj se stasani od 2013 .

Член од
20 октомври 2013
Мислења
241
Поени од реакции
122
Дали има некој искуство со адвокатите во софија, дали има нешто со тие што се прекратени

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
jas sum na finalna od sredina na septemvri, znaci 2 polni meseci i trae...

Член од
11 декември 2008
Мислења
397
Поени од реакции
212
Zdravo na site konecko cekam ukaz od vc precedatelot po 2 mecesi na finalna inace sum od 2013 god 12... so dokumenti od na tatkomi 1 bratucet e segaa posto li sansii precedatelnot da ne do uvaui ili mnogu retko
дилара ако ти потпишат и земеш бг пашапорт обавезно извести ме да знам пошто еден др исто поднесе вака со на таткому 1 братучет по сестра/брат

Член од
24 јануари 2015
Мислења
60
Поени од реакции
19
Издаден или потпишан?
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија[DOUBLEPOST=1479969626][/DOUBLEPOST]
Kako misles izdaden ukaz ? Sto ti e statusot ? Potpisan li ti e ?
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија

A

andrea85

Гостин
http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2386

Se zabrzuva rabotata za bg grazdanstvo. citajte vo prilog... daj boze da ni smenat datite na intervju na tie sto sme 2017..[DOUBLEPOST=1479974603][/DOUBLEPOST]
Дали има некој искуство со адвокатите во софија, дали има нешто со тие што се прекратени
Колку што прочитав и разбрав ке се дава можноист на судот да одлучува бидејки се трга делот кво законот каде пишува дека одлуката не може да с еобжали

Последно уредено од модератор:
Член од
22 ноември 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
Do clenovite vo grupava moze li nekoj da kaze sto e razlikata pomegu posrednik sto ja vrsi rabotata preku ambasada i posrednik sto te nosi u sofija.Blagodaram odnapred.

Член од
22 ноември 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
A potvrda od zdruzenie vrsi rabota ili ...iako imam rodnini vo bg ne mozam administrativno so dokumenti da se povrzam,bidejki od familijata moja nekoi ne se keflii za toa so go pravam.

Член од
23 ноември 2016
Мислења
4
Поени од реакции
2
дилара ако ти потпишат и земеш бг пашапорт обавезно извести ме да знам пошто еден др исто поднесе вака со на таткому 1 братучет по сестра/брат
Obaveznoo ke napisam pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom