- Член од
- 1 август 2008
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 1
ne sum se uklu4il odamna.sega eve po tolku vreme da im objasnam nekoi rabotiПак бе почна на темава да пишиш ... нели не пишеше пој4е ?
ne sum se uklu4il odamna.sega eve po tolku vreme da im objasnam nekoi rabotiПак бе почна на темава да пишиш ... нели не пишеше пој4е ?
TuFFF....:pos2::pos2::pos2:Ај се кладиме дека може ...
Gilera Ice го може тоа
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Blazzer аман дај одјеби више од темава , отвори си за итаљани и курчи се таму со играчката , во сообраќајната што ја држам у моментов у рака sr50 street 2007 год. пишува 4 kw односно 5,32 hp , не пишува нит 9 нит 11 нитProcitaj be na apriliie u soobrakajnata kolku konja pisuva.A ako sakas ke se kladime deka na dioto u soobrakajnata mu pisuva 9 kilovati toes okolu 11 konja, i muabetot mi bese deka 4im na nekoj motor pisuva 4 konja a na drug 11 i isto odat zna4i ne se to4no mereni.prvo svatete zosto toa go pisuva pa posle komentirajte.ina4e kimkoto jas go vozev a ne bese moe.na zoki berberot bese i jas mu ja davav kolata a on motorot ako ne si znael.ina4e za dioto uste go iam a jogot go prodaov na crnoto majstorot ako sakas prasaj go ke ti kaza od koj go zemal.Ina4e goran mene taka mi kaza,toes deka so vozdusno poveke performansi vadelo.i ima razlika od motogp i superbike od skuter.toa e 16 pati pogolema kubikaza,povisokoturazni masini se toa(toes snaga vadat samo na mnogu golemi obrtai i nonstop treba drzenje cela gas za da odi ama odi baagimti) i plus tie imaat brzini i koga ke vidis nemaat nisto zaednicko za da gi sporeduvame.
ако не ги биваше немаше да ги има на секој чекор ја не викам дека се ептен квалитетни ама ако го чуваш ке траеpodaleku od se so e kinesko ako se evtini za nisto ne gi biva pisuva 150cc a ide za 50cc moj sovet podaleku.
Оф оф кажа сеа ... имам 125 шиба 90 , што сакаш појќе ?podaleku od se so e kinesko ako se evtini za nisto ne gi biva pisuva 150cc a ide za 50cc moj sovet podaleku.
TOA I JA TI GO OBJASNUVAM USTE ODAMNA AMA DOBRO E KONECNO SVATI....ima napredokАко сака у собраќајната на диото нека пишува и 111 коња џабе му е. И никој не ја ставаат правата сила во собраќајната сите ставаат различна мерена на различни начини(кој на радилица кој на тркало/со блокажи, без) и неможе сега едно дио да вади 11кс. Размисли малце и прогуглај па ќе видиш колку труд треба за една 50 да ја направиш до 11кс. Ај веќе не се замарам да пишувам ти ставив таму службен графикон од Пјаџо со коњските сили па сеа ти сакаш веруј, сакаш живеј си у заблуда дека диото има 11кс. Позз
Сигурно ке оди повеќе од колку од 50ццpodaleku od se so e kinesko ako se evtini za nisto ne gi biva pisuva 150cc a ide za 50cc moj sovet podaleku.
чим толку ти оди моторот ајде трка да правиме на прилепски кај мене пишува 1 ксTOA I JA TI GO OBJASNUVAM USTE ODAMNA AMA DOBRO E KONECNO SVATI....ima napredok
Неможеш со него :nenene: , најбрз му е , дури и Чак Норис е поспор од негочим толку ти оди моторот ајде трка да правиме на прилепски кај мене пишува 1 кс