Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Lakse je tako ali mislim da pod brojevima koji mi fale u listi ima jos kanala tj da prosirim listu koju vec imam

Lakse je tako ali mislim da pod brojevima koji mi fale u listi ima jos kanala tj da prosirim listu koju vec imam

Nasao si vise kanala ili nagadjas? Ovo iznad sto ti je objasnjeno je jedino sto ces naci, sve ostalo je gubljenje vremena. Neki znaju ubacit ili promjenit neke kanale a sa ovim iznad sto ti je napisao elmu mozes uzeti novu listu, jedinu listu, nema tu nista skriveno sto ces ti naci a neko drugi ne.

Nasao sam jednu listu koja na smart tv ide u slide show.Da li to može nekako da se namesti...

Ај малку помош,кога ке најдеш Open Webif зошто некои канали работат а некои не ги отвора,и дали може некако да се извадат стримовите или мора еден по еден стрим...?!?

cim je openweb zanci velika mogucnost da je njih vise vec uslo tu .samim tim ,cisto gubljenje vremena

Уште да те надополнам дека кај opewebif dreambox интересно е само ако има ИПТВ листа која можеш цела да повлечеш .Тие се реткост ама ако се налета на таква гарант се гледа некој месец со супер слика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom