Утрински е колатерална штета.а и Утрински сабајле да не беше нападнат ?? или обид за опозициона цензура.?
http://www.utrinski.mk/?ItemID=5160EC15B89E1F4E846106EE38FE697C
Како може да си го гледал пресот а да не знаеш кој е прво осомничен, се надевам дека си трол оти другото објаснување за вакви заклучоци е лошо.Еве ги изгледав видеата (сепак најважното го имаат напишано и нема потреба да се гледа) и единствено плус што разбрав е тоа дека имаат податоци кој кога е следен и дека 3 лица се осомничени, од кој најглавниот бил шеф на некој одел.
Изгледа сепак братучедот се има спасено, како што и велев дека нема да одговара голема риба, туку некој обичен службеник.
Колкав период на небањање е потребен за да си во таа група?
Вообичаено е во секоја држава, па и најдемократските, како скандинавските тајната служба да следи и без одобрение од судот. Ќе следат и новинари ако се поврзани со надворешна организација, а гледавме мизеријата на Шведска со оптужбата врз Јулијан Асанге.Јас не верувам дека се работи за напад конкретно врз некои сајтови а и не е тоа толку битни за мене. Искрено сум запрепастена од лудилото и паранојата што владеела кај братучедите па следеле преку 4000 луѓе со стотици денови. Ќе има материјал за пишување во Црните Станици на ДПМНЕ
Тортевски не е релевантен бидејќи дискутира пристрасно, дури и за кршење на правотоdzabe tortevski se penavi na televizija deka toa na zaev ne bilo obid za ucena/iznuda.
Којзнае на која планета си ти, ретард еден.Вообичаено е во секоја држава, па и најдемократските, како скандинавските тајната служба да следи и без одобрение од судот.
Абе види, јас не верувам дека ти немаш некоја незаконска работа, па мораш да изиграваш дворски шут.Вообичаено е во секоја држава, па и најдемократските, како скандинавските тајната служба да следи и без одобрение од судот. Ќе следат и новинари ако се поврзани со надворешна организација, а гледавме мизеријата на Шведска со оптужбата врз Јулијан Асанге.
Кој се овие 4000 луѓе, не сум ни јас ни ти , освен новинарите кој се на заб ( тнр соросоидни медиуми) следени се и бизнисмени. Не верувам дека следените бизнисмени немаат некоја незаконска работа, а симптоматично е што никој не е гонет, веројатно се завршува со донации кон владечките партии. Но сето тоа го имаше и порано, менаџерот на годината од Охис му донираше перманентно на сдсм за избори а не плаќаше доприноси на вработените од 2000 а на некој и од пред тоа. Ако нешто треба да се превземе е да се преиспита се од 1991 не само што се ограбувани работниците туку се пљачкосувани и малите акционери. Не случајно е што ниту една влада не ги заштити малите акционери, дел од колачот што им го крадат бизнисмените мора да го дадат на власта, донации и тоа најчесто за време на избори... така целата ова работа со случајот Таргет е само предизборен балон.
И да не провериш се гледа дека не е пишувано на хрватски. Не се ни трудат да бидат поиновативни и да се сокријат малку. Мислат сите се глупи како нивните членови.Каков црн напад, се испосраа и го исклучија сајтот. Така е тоа, ќе правиш бељи по интернетов, не е ова Диме со Туарегот па ќе снимаш филмови отпосле.
Секој просечен граѓанин може да добие информации за рандом сајт. Освен нели, овие неколкумина што виреат овде.