lele mi olesna iskreno falaNajozbilno se slusnav so luge koi se najdobro upateni i mi kazaa deka nema da ima zastoj i se ke si tece vo procedura kako do sega.
lele mi olesna iskreno falaNajozbilno se slusnav so luge koi se najdobro upateni i mi kazaa deka nema da ima zastoj i se ke si tece vo procedura kako do sega.
koga bese na intrevjuМи се дешава да паничам, си правам филм дека на интревју ме прашаа Каква ми е националноста, дека два пати ме праша по ред, и два пати му одговорив Македонско. Хаха пуста паника. А за гражданство ме праша, до толку бев сконцентриран. Измачени души сме ептен, ама ајде, ќе бидне за сите работава!
летово, ќе си почекам.koga bese na intrevju
Nema zosto da se sekirate se ke bide vo red nema da ima nikakov zastoj za procedurata za pasosi od sigurni izvori.
во Марија Луиза викаат дека има повеќе гужва, а ваму во Слатина релативно брзо се завршува работа.... мислам дека можеш било каде да отидеш за сликање, сам процени си како ќе ти биде подоброEdno prasanje za tie poiskusnite i poupatenite-
-ako ja imam prijaveno sluzbenata adresa lege 6 dali slikanjeto za pasos mora da go napravam vo policiskata stanica vo Slatina ili mozit i vo policiskata stanica sto e na Maria Luiza koja e mnogu poblizu i se odit peski
Sigurnite izvori ti se cistackite od MP ili kelnerkite od kaficot vo blizina?Najozbilno se slusnav so luge koi se najdobro upateni i mi kazaa deka nema da ima zastoj i se ke si tece vo procedura kako do sega.
Ako se vdruzat so turcite, mozhit.Sigurnite izvori ti se cistackite od MP ili kelnerkite od kaficot vo blizina?
Ako na izborite pobedi BSP prasanjeto sto sledi e: Dali 2016 ke bide uste eena 2013 za nas?!!!!!
Izvor od MBP ne e izvor ni od kelner ni od kelnerka nitu od carsiki muabeti.Sigurnite izvori ti se cistackite od MP ili kelnerkite od kaficot vo blizina?
Ako na izborite pobedi BSP prasanjeto sto sledi e: Dali 2016 ke bide uste eena 2013 za nas?!!!!!
Epa daj boze da e taka. Ke vidime dali nekoj ke objavi promena, mada mislam deka se pofali nekoj duri so potpisan ukaz. Ako izvorot ti e siguren, togas ok, superIzvor od MBP ne e izvor ni od kelner ni od kelnerka nitu od carsiki muabeti.
Sega za sega ke ima potpisani ukazi 100% prasanjeto e posle toa ako zagubi gerb na izborite vo prolet sto ke bide... togas e momentot koga moze se da se zakoci a do togas nema da ima problem so sigurnostEpa daj boze da e taka. Ke vidime dali nekoj ke objavi promena, mada mislam deka se pofali nekoj duri so potpisan ukaz. Ako izvorot ti e siguren, togas ok, super