Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Koja smeska od press konferencija. Klasicno nemanje vrska, manipuliraat so javnosta iako mnogu dobro znaat sto e praveno.
Ama toa e , mediumski mora da ja pravat potrebnata politicka kampanja.

B

Bafra

Гостин
Пак ме прелажа Бастердот :(
Бејли им кажал на СЈО да прекинат со активностите, они нов предмет денес во 11 отвараат.

Интересен развој во судовите имаме. Освен побунетите 13 судии во Кривичен Суд, и претседателката на Врховен суд подолго време е "непослушна".

Судиите се единствената пречка зашто многу од обвинетите се на слобода него ли во Шутка во притвор.
Судиите се директни виновници за ЦЕЛИОТ ЗАСТОЈ НА МАКЕДОНИЈА.
И шу прајме врска судиите, каде и самиот Панчевски си кажа се приватни дуќанчиња ???
Тој треба оставка да си даде со дадената изјава зашто ем знае ем ништо не преземал врска тоа, ама кај нас администрација се безгрешни веќе 25 години :cuc:

Фарбањето нешто слабо резултати ... плус сега гледам ги чистат зградите а за тоа би требало тендер, а на тендер се знае кој добива значи win win за дпмне :cool:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Дај нека кажат тие што ми викаа дека филмови сум си правел кога викав дека меѓусебе се прислушкувале, нека кажат како тоа Јанакиески и Јанкулоска се прислушкувани повеќе од 300 дена. И Ахмети исто.
Не знам кој испадна будала сега.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Koja smeska od press konferencija. Klasicno nemanje vrska, manipuliraat so javnosta iako mnogu dobro znaat sto e praveno.
Ama toa e , mediumski mora da ja pravat potrebnata politicka kampanja.
[DOUBLEPOST=1479466852][/DOUBLEPOST]Само телефонот на Груевски не бил прислушкуван во ниту еден момент. До кога мислите дека ќе си поигрувате со интелегенцијата на народот ?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Овде има кривични дела за десетици години затвор.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.347
Поени од реакции
84.556
Човекот 2 пати погреши за изборите, се маваше во гради со сигурни информации, погреши и со сигурната информација за Грујо во првата изборна единица, погрешил за уште неколку други работи. Смешки.
Какви црни информации бре? :icon_lol:
Он има два поста само:
- Едниот му е (што и да напраил Груевски, на пример, се посрал на сред улица) - Маестрален потег на Груевски!
- Другиот (што и да направила Катица/Заев) - И да сакаше подобро за Груевски не можеше да испадне!
Ете види наназад и кажи колку негови постови одговараат на описов!

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Што е правено?
Прислушкувано е од страна на УБК без Судски налог. Преку еден оператор.Кхм, дали некој од кумашините/баџанаците е директор на операторот ? :coffee:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Прислушкувано е од страна на УБК без Судски налог. Преку еден оператор.Кхм, дали некој од кумашините/баџанаците е директор на операторот ? :coffee:
Сакав пушачот на Стевче да ми каже, дека вика смешки бил пресот. Изгледа го да е упатен многу. :)

S

silmarillion

Гостин
Гоца си вика сеа, абе побитно ми е да не лежам ќорка за сите пиздарии што ги имам направено отколку отворено да се побунам дека ме искинале од слушање како мрсам брк по телефон со некој. Ќути си Гоцо трај си, личниот дигнитет што го немаш никогаш нема да ти ги купи сите станови и да ти обезбеди материјален мир за тебе и семејството.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Дигнитет, достоинство, вака така.....ама ќе испадне Брколинда најголем муж у квази-демохристијанскава скупина што анално се забавува на Халкидики. Јанкуловска на плеќи го има до сега најголемиот криминален товар во историјата на оваа држава - црно на бело. Паторот во многу ситуации воопшто нема ни да фигурира како учесник и организатор на криминалите иако дефакто е. Ама си нашол верни кучиња да му служат.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Од македонски Телеком не им ги дале податоците кои СЈО ги побарало.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom