Диме Спасов локални јебо

Член од
12 март 2009
Мислења
20.860
Поени од реакции
17.096
Абе теле едно глупаво...
Океј, еве МВР не е ефикасно, како тоа го спречува ОЈО да истражува по допрен глас ?
Ја за разлика од тебе, не пробувам да релативизирам и да ја барам вината во друг. Секој што не работел согласно неговите надлежности треба да одговара.
аман од тролање со Допрен Глас...овој што го застрелаа бил обвинет за убиство во обид, има потерница , па ти пишува декаа е во бекство, што може тука ОЈО да работи ??.. ама МВР не го открил и уапсил, еве сега е во болница и кога ќе оздрави да видиме дали ќе го уапсат или ќе ескивираат??..

туку и овдека се спомнува дека ги гонел црн пасат
...омилено возило на подземјето ?

Последно уредено:

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Цццц како го браниш криминалот на власта за 200 евра платичка. Па од такви газолижачи како тебе многу млади интелегентни луѓе се иселија надвор од државата, во места ка де ги ценат, а да не зборувам колку умреа од мака и секирација бидејќи владее невработеност. Пардон, има работа само такви партиски овци како тебе
Пензионер е. И тешка петарда.

S

silmarillion

Гостин
Абе баталете го, среќа што не утепал некој по пат усран кога бегал. За другото по се изгледа ќе му простиме, како што и простува оваа скапана држава.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.750
Поени од реакции
7.268
Абе баталете го, среќа што не утепал некој по пат усран кога бегал. За другото по се изгледа ќе му простиме, како што и простува оваа скапана држава.
Ke mu prostime, ana mocko si ostanuva mocko. Po toa ke go pametime

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
14 август 2006
Мислења
45.498
Поени од реакции
84.992
Па како за кого. На пример, на фризеркава тука коа имаше рации на УЈП и најдоа 2 денари на маса. ДВА.
И доби казна која е колку што вреди пола од бизнисот.
Они знаеја дека тие два денари не може да се од затајување данок, али ипак нажалено и рекоа дека мораат да ја казнат.

S

silmarillion

Гостин
Под држава не мислев на приватната фирма УЈП ДООЕЛ и слични мали и средни претпријатија во сопственост на власта како на пример ОЈО ДОО, Основен Суд 1 АД и слично, него на народот.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Под држава не мислев на приватната фирма УЈП ДООЕЛ и слични мали и средни претпријатија во сопственост на власта како на пример ОЈО ДОО, Основен Суд 1 АД и слично, него на народот.
Шо го еб*ш народо
то е стока која не заслужува поарно

S

silmarillion

Гостин
Шо го еб*ш народо
то е стока која не заслужува поарно
А тоа ич. Дури мислам да го доебам со правење партија Анти Сорос Народна и да добијам наредни избори и да ги заглавам сите едно 5 миљарди евриќи. Можам да се кладам во уште толку дека нема да ме зборат по тоа дека сум ги украл 5 миљарди него дека сум го остранил американското влијание во државата :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А тоа ич. Дури мислам да го доебам со правење партија Анти Сорос Народна и да добијам наредни избори и да ги заглавам сите едно 5 миљарди евриќи. Можам да се кладам во уште толку дека нема да ме зборат по тоа дека сум ги украл 5 миљарди него дека сум го остранил американското влијание во државата :)
ВМРО-Антисоросоидна

Kajgana Shop

На врв Bottom