Фудбал Менаџер 2017

• Креатор на темата Креатор на темата dark warrior™
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е и грешка од пред 17.1.2 што е средена со најновиот пач ;)

Тоа е и грешка од пред 17.1.2 што е средена со најновиот пач ;)
За ова пишува дека е средено за ова јас што пишав не гледам дека средиле нешто.
GAMEPLAY
- Fixed rare case of player not returning from loan

Не е грешка изгледа јас преку разговор сум му обеќал позајмица и затоа автоматски се враќа додека не му ја исполнам

Последно уредено:
За ова пишува дека е средено за ова јас што пишав не гледам дека средиле нешто.
GAMEPLAY
- Fixed rare case of player not returning from loan

Не е грешка изгледа јас преку разговор сум му обеќал позајмица и затоа автоматски се враќа додека не му ја исполнам

или тоа или во она staff responsabilities имаш ставено некој друг од staff-от да ти решава такви работи.

black_friday_2016.jpg

http://www.cdkeys.com/football-manager-2017-pc-steam-cd-key

CDkeys ima popust 10% za black friday, valjda ke ja ima i FM vkluceno pa toa bi bila najeftinata cena do sea. Jbg stignav veke do 2017 eve 3 dena neam igrano, pocinjam da se tresam :D

Ахх пуста фудбал менаџер тое ко ќе си помлад и немаш финансии да си ја купиш,но од ова година влегов како ''Researcher'' ќе работам на оцени на играчите на Пелистер и општо ќе давам информации за Македонската Лига и Репрезентација зато ќе ми дат фрее копија за 18ката ама има време :D

Abe samo na vas vi krashnuva random igrava bez veze?Nisto nemam staveno posebno, samo facepacks logos i kits. Veke dosta pati mi ima napraeno i sreka neam izgubeno mnogu poso mi sejvira avtomatski sekoja nedela inace do sea ke prekinav da igram.

Abe samo na vas vi krashnuva random igrava bez veze?Nisto nemam staveno posebno, samo facepacks logos i kits. Veke dosta pati mi ima napraeno i sreka neam izgubeno mnogu poso mi sejvira avtomatski sekoja nedela inace do sea ke prekinav da igram.
ja uste neam crash dobieno na igrava da ti kazam

Ни кај мене немало досега ниеден краш.

Зависи мислам од рам меморијата многу јаде менаџерот плус ако имаш во позадина уклучено во хром или нешто може ради тоа.

Љубопитно прашање:

Која е последната Manager што ја кракираа, и зошто новиве делови неможат да се кракираат? Може ли да се игра без интернет конекција?

Јас сум малку олд скул и во мое време се живо беше харикири искракирано лом.

Фала однапред.

Ova godina uspesno ja krakovat ama samo na procesori krako mozhi da se izvaj uspeshno kazhimi procesor i da vidam dali ima krak za tvojo inache dechko od makedonija MKDEV go praj krako mene mi ja sredija za mojo procesor pa eve sega bez bagoj i krashoj ja igram :D

Ova godina uspesno ja krakovat ama samo na procesori krako mozhi da se izvaj uspeshno kazhimi procesor i da vidam dali ima krak za tvojo inache dechko od makedonija MKDEV go praj krako mene mi ja sredija za mojo procesor pa eve sega bez bagoj i krashoj ja igram :D

i3 3220 и i3 2328M

Фала однапред :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom