- Член од
- 17 август 2016
- Мислења
- 506
- Поени од реакции
- 580
ti barbarai da ne ja menvas ? ili istata si ama so 2 profila?haha pa bsp koi se haha ako ne ja posnavas politikata ne komentiraj
ti barbarai da ne ja menvas ? ili istata si ama so 2 profila?haha pa bsp koi se haha ako ne ja posnavas politikata ne komentiraj
Koja e barbara? Ne veruvam da postoi uste edno zlo ksko meneti barbarai da ne ja menvas ? ili istata si ama so 2 profila?
Се надевам дека си во право. А знаеш кога отприлика би имало парламентарни избори во Блгарија?БСП нема како сама да доjде на власт.[DOUBLEPOST=1479068086][/DOUBLEPOST]
ГЕРБ ке биде отново прва политичка сила.
Радев просто е много силен лик и заради проблеми во воздухоплавството и конфликтот со Борисов спечели многу гласови.
Кога стане прашане за парламентарни избори - ГЕРБ ке е прва сила.
ona ne et samo losickaKoja e barbara? Ne veruvam da postoi uste edno zlo ksko mene
Ako e tuka barbara da mi pise vo poraka
April citav edna statija sepak to e predpostavka ne e 100% sigurno[DOUBLEPOST=1479071111][/DOUBLEPOST]Се надевам дека си во право. А знаеш кога отприлика би имало парламентарни избори во Блгарија?
Da na toa mislev "srebrena linija" ili da se koregiram vo nivniot period se barase "zlatna linija" potocno direktno poteklo- majka,tatko,baba,dedo. Ke vidime kako ke odi sega samo ke se lazime i ke izigravame eksperti, za nas e bitno do izborite da si odi se kako do sega vo procedurata (daj boze i posle niv) P.S. Fala za korekcijata i pojasnuvanjeto pozdravВерувам дека кога го спомна зборот "роднина" во суштина се обраќаш на таа сребрена линија како тетка. вујко, чичко, братучед. Бидејќи кога бараш државјанство врз основ на потекло, секако роднини се инволвирани, туку зависи кои. Внимавајте кога правите вакви постови бидејќи создавате конфузија.
А што ќе биде сега после одставка на Борисов, којзнае. Не вреди веќе нервирање.
De bre Masha so tolku si se uplasil/a od mene? Nego decki sto praime sega? Mislite kje se prolongira cekanjevo? Ili sve po staro?ona ne et samo losicka
KRS KRS KRSDe bre Masha so tolku si se uplasil/a od mene? Nego decki sto praime sega? Mislite kje se prolongira cekanjevo? Ili sve po staro?
KAZA BOJKO NA PROLET[DOUBLEPOST=1479073981][/DOUBLEPOST]Премиерот на Бугарија Бојко Борисов најави оставка во случај на пораз на кандидатката на неговата партија Цецка Цачева. Ова значи дека во наредните три месеци Бугарија ќе има еден вид на техничка влада, службен кабинет, по што би требало да се договорат предвремените парламентарни избориНезнам за вас, ама јас нигде не слушнав дека ќе има предвремени парламентарни избори...
Se nadevam deka ke ima i deka gerb ke uspee da ostane na vlast, zasto inaku loso ni se pisuvaKAZA BOJKO NA PROLET[DOUBLEPOST=1479073981][/DOUBLEPOST]Премиерот на Бугарија Бојко Борисов најави оставка во случај на пораз на кандидатката на неговата партија Цецка Цачева. Ова значи дека во наредните три месеци Бугарија ќе има еден вид на техничка влада, службен кабинет, по што би требало да се договорат предвремените парламентарни избори
A zosto da se spori, aj belkim kje si ja produzat rabotata kako sto treba ne moze na sekoj mesec promeni, stom dabc i mp sorabotuvaat nema problemi.i sto sega pak zastoj,pak ke cekame dodeka oni imaat parlamentarni izbori ovie ke bidat spori ili uopste nema da rabotat dodeka ne se vidi koj ke pobedi