- Член од
- 10 март 2009
- Мислења
- 1.300
- Поени од реакции
- 1.161
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gerb dade ostavka a to znaci? Ako se vrati BSP na vlast ke ima golemi problemi. Da se nadevame deka PF i Karakachanov vo eventualni izbori ke imaat dobar rezultat. Po predhodnoto doagjanje na vlast na BSP se napravija mn problemi, tie bea PRVI so pocnaja da baraat dop dokumenti za poteklo i toa STARI. Vo ovoj period koga Borisov bese na vlast imase olesnuvanje dobivanja so rodnini itn. so BSP drzavjanstvo preku poteklo so rodnina NE VAZI barem so predhodnata politika na BSP koja ja osetija iljadnici aplikanti od 2012-2013 godina
Karakacanov nikogas nema da bide bezglasna bukva a bsp ce prodilzat po istiot pat mozebi postrogo ama po mene taka i treba mnogumina znam sto zemaat pasos i plukaat po bugarite posle toa e nece moci vise tako.I ќоро i sakato zema pasos eeeeee nece moci vise tako i so burki cekaat u red za pasos eeeeeeNa kratko ako nedaj boze dojde bsp pak na vlast nema da vidime drzavjanstvo. I karakacanov i ostanatite ke bidat bezglasna bukva togas
БСП нема како сама да доjде на власт.[DOUBLEPOST=1479068086][/DOUBLEPOST]Na kratko ako nedaj boze dojde bsp pak na vlast nema da vidime drzavjanstvo. I karakacanov i ostanatite ke bidat bezglasna bukva togas
ГЕРБ ке биде отново прва политичка сила.Верувам дека кога го спомна зборот "роднина" во суштина се обраќаш на таа сребрена линија како тетка. вујко, чичко, братучед. Бидејќи кога бараш државјанство врз основ на потекло, секако роднини се инволвирани, туку зависи кои. Внимавајте кога правите вакви постови бидејќи создавате конфузија.
А што ќе биде сега после одставка на Борисов, којзнае. Не вреди веќе нервирање.
tezok poraz za gerb !!
Ne e se bsp tija sho napravija problem prethodno, tuku turcite oni go smeenvia zakonotGerb dade ostavka a to znaci? Ako se vrati BSP na vlast ke ima golemi problemi. Da se nadevame deka PF i Karakachanov vo eventualni izbori ke imaat dobar rezultat. Po predhodnoto doagjanje na vlast na BSP se napravija mn problemi, tie bea PRVI so pocnaja da baraat dop dokumenti za poteklo i toa STARI. Vo ovoj period koga Borisov bese na vlast imase olesnuvanje dobivanja so rodnini itn. so BSP drzavjanstvo preku poteklo so rodnina NE VAZI barem so predhodnata politika na BSP koja ja osetija iljadnici aplikanti od 2012-2013 godina
haha pa bsp koi se haha ako ne ja posnavas politikata ne komentirajNe e ey bsp tija sho napravija problem prethodno, tuku turcite oni go smeenvia zakonot