Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
po bezmozok igrac od salah odamna nemam videno,a ne pa najkvaliteten da go pravis
A definicijata bez mozok igrac na sto ti se odnesuva ? .
Kreativnost ima, brzina ima, krilo e, site karakteristiki za moderno krilo gi ima, pod 25 e, sezonava ja igra na vrvno nivo i ima ogromna konstantnost, podobar e od bilo koj igrac na Inter na primer vo momentov za 2 klasi, osven Ikardi, i momentalno od cela liga pokazuva najdobri partii na individualno nivo a pritoa igra vo tim kade ima poveke igraci koi pokazuvaat odlicni partii ( ne e da kazes motor u fico, site da se sranje pa on da se dvoi lesno ).
12 utakmici, 8 gola, 4 asistencii ... da da, sekako deka pobezmozok igrac odamna ne si videl ... a navivas za Inter .... kade igraat santon, brozovic, ranokija kaj koi ako vleze onaa amebana sto ti pie mozok, instantno ke umre od glad.

Дербито е за две недели, шилото почна да ора... Сега на ред е:

Cmarli.jpg

??

Ако е нешто од ретардираниот не сум видел, на игнор ми е.
Ја боштум вас да ве поштедим останатите од негово високо ниво на неинтелегенција.

Сигурно е некоја нова убер смешна Чмарли смешка

#Урлам

??

Ако е нешто од ретардираниот не сум видел, на игнор ми е.
Ја боштум вас да ве поштедим останатите од негово високо ниво на неинтелегенција.

Сигурно е некоја нова убер смешна Чмарли смешка

#Урлам
Ејјјјј не знаев дека ти е на блок, има една урнебесна фотка па нејќев да ја промашиш :Д

Ејјјјј не знаев дека ти е на блок, има една урнебесна фотка па нејќев да ја промашиш :Д

Moжем да замислим, сигурно е со јак вокабулар појачана, како што доликува на ај кју еднаков на собна температура :icon_lol:[DOUBLEPOST=1478559349][/DOUBLEPOST]
Уфо, џабе го ругаш Марли - он е еден од нас!

Деко ај иди глеај некој филм ко Ноутбук и плачи и не умарај

Интересно ќе биде дербито во секој случај. Ете од една страна шилото почнало да проработува, а од друга страна на Милан резултатски супер му оди со екипиве што поседуваат второлигашки квалитет па ќе биде интересно да се види дали таа серија ќе продолжи и против Интер, Емполи и Кротоне кои што не се ништо подобри од Палермо и Пескара кои веќе клекнаа пред семоќниот Милан.

Интераши, пофалете се за новиот тренер бре...

:kafence:

Интересно ќе биде дербито во секој случај. Ете од една страна шилото почнало да проработува.
Брат, интерашите го гледаат шилото вака
latest

А какво е навистина шилото од Интер :icon_mrgr:
522104493l.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom