Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Љиљакот ќе си шкљоца за СДС ако дојдат на власт, верувај меАјде вие ја утнаа работата ама белким патриотите ќе го стават бетмен серит на пратеничка листа, што е он полош од димчета ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Љиљакот ќе си шкљоца за СДС ако дојдат на власт, верувај меАјде вие ја утнаа работата ама белким патриотите ќе го стават бетмен серит на пратеничка листа, што е он полош од димчета ?
Овој па ердоганистов не знам како се вклопува воопшто во целата замисла на плавиве ама ајде, ставај на листа актуелни ликовиАми Лиле од ДОМ е капак на се. Го користеше ВМРО ДПМНЕ да векува како пратеник со рејтинг 0,0002% сега високо на листата на СДСМ. Брао, што би рекол Борјан. Мухамед Зекири метеорски скок, од никаде. Е па некои крвта ја проплукале...
Од што во погорниот пост е стварно во право, морав да му удрам еден лајк на @Ѓорѓи Н.![]()
https://www.facebook.com/StudentPlenum/posts/1848040258759588Ја ставиле на листа и Ивана Туфегџиќ, независната слободоумна пленумка која квакаше дека Студентскиот Пленум не бил партиски мотивиран, туку независен и легитимен претставник на студентите.
На крај, еден дел од пленумците си формира партија, друг се најде на пратенички листи, а трет си остана со курот во уста. Веројатно, пошто најнеспособни, се задоволиле со ветување за некое смрдено работиче од 300-400 евра.
Кој од кој понезависен. Кој знае колку лактање имало со Демијан кога требало да се бира човек за на пратеничка листа.
Лиле од ДОМ не е случаен патник, на секои избори освојува околу 20 000 гласови.Ами Лиле од ДОМ е капак на се. Го користеше ВМРО ДПМНЕ да векува како пратеник со рејтинг 0,0002% сега високо на листата на СДСМ. Брао, што би рекол Борјан. Мухамед Зекири метеорски скок, од никаде. Е па некои крвта ја проплукале...
Лилето не беше едно време потпреседател на собранието од кај Либералите па си даде оставка или ја сменија кога отворено се спротистави на тогашната позиција во парламентот предводена од СДСМ или сум грешка нешто. Ми е мака да барам а како низ магла се сеќавам на случувањата па ако знаеш сподели.Лиле од ДОМ не е случаен патник, на секои избори освојува околу 20 000 гласови.
Не се сеќавам, можеби и така било, но ако било така не гледам ништо лошо во тоа, подобро е да се спроти ставуаш и да имаш свој став отколку да бидеш поданик.Лилето не беше едно време потпреседател на собранието од кај Либералите па си даде оставка или ја сменија кога отворено се спротистави на тогашната позиција во парламентот предводена од СДСМ или сум грешка нешто. Ми е мака да барам а како низ магла се сеќавам на случувањата па ако знаеш сподели.
Ништо посебно нема да смени бројот на пратеници на ВМРО во смисла дали имал 50 или 80. Секако друг кажува за побитните работи во државата, така да изборите како такви ја изгубија секоја смисла. Си го дадовме ние газот под ќирија многу порано, разликата помеѓу тогаш и сега е само во тоа што сега е апла.Јас мислам дпмне ќе има 120.
Иронијата е во тоа што сега им се приклучи на истите оние кои и ја натераа да си даде оставка поради различен став онака во духот на демократијата и различно мислење.Не се сеќавам, можеби и така било, но ако било така не гледам ништо лошо во тоа, подобро е да се спроти ставуаш и да имаш свој став отколку да бидеш поданик.
Тогаш ми остави впечаток како личност која се откажа од подпредседателска функција ради несогласување со официјалната политика на парламентарното мнозинство во тоа време која и ја номинира за тоа место. Ретко виден настан и висок морален чин за наши простори.Кој став па го имала она си ебало мајката