- Член од
- 3 март 2010
- Мислења
- 657
- Поени од реакции
- 444
ахам, а ти природно си глуп или пак на спремање одиш, или пак ти си како него се пронајде и сега сакаш да се тешиш дека до другите е, прочита нешто од тоа што го напишав или тропаш глупости од памет, не барам од тебе совет серко еден, не мора да одговараш и да ме замараш да се повторувам@kolethemanАко тебе ти се деси нешо лошо ти си малер а не он xD логика.
The reality is одбиваш да поверуваш во незгодите што те снаоѓаат па наоѓаш причинители за тоа што ти се случува а ни на крај памет не ти доаѓа дека уствари ти сам си одговорен за работите кои ти се случуваат, човекот по природа секогаш сака да ја префрли вината на друг за незгодите у животот зашто така е полесно наместо да се посвети и поработи на себе за да му тргне.
како што напишав погоре неговите другари, комшии и школските му го извадија прекарот малер, не јас, сите го избегават, сега се дружи со луѓе помали и постари што не го познаваат многу, макар и тие многу пати говорат за неговата дарба во различни ситуации какви дејствија се дешаваат на местата и на луѓето каде што оди, сум бил сведок на цела кладилница полна и само што влегува он сите наеднаш излегуваат во секунда, ама сепак одредена група на луѓе сепак не му замеруваат и се навикнале на него, не е тоа што е малер колку она што пренесва негативна енергија при физички контакт