Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сместа вратен Агуеро у состав на местото на Ибра.

4 кола го имав Азар, ништо не направи.
Откако го продадов 4 кола по ред е стрелец.

100 лајкови на постов и го продавам Ибра!

4 кола го имав Азар, ништо не направи.
Откако го продадов 4 кола по ред е стрелец.

100 лајкови на постов и го продавам Ибра!
Истото ми се дешава мене со Кутињо.

Истото ми се дешава мене со Кутињо.

Мене со сите ми се дешава бе...
Ете во една друга лига купувам играч колово, го ставам капитен, во 20та минута добива црвен картон. Како?
Продадениот вечер ќе постигне хет-трик.

3-кава на Ливерпул напред Мане-Кутињо-Фирмињо во скоро сите голови има удел, да не знаеш кој да избереш. А сите се рачунаат како играчи од среден ред. Обично избегавам од ист тим да имам двајца играчи кога играат слични позиции, ама у случајов стварно се исплати..

3-кава на Ливерпул напред Мане-Кутињо-Фирмињо во скоро сите голови има удел, да не знаеш кој да избереш. А сите се рачунаат како играчи од среден ред. Обично избегавам од ист тим да имам двајца играчи кога играат слични позиции, ама у случајов стварно се исплати..
Затоа сите тројца :D плус и Азар.
Напред Агуеро Коста Лукаку. Сега шашава одбрана, ама затоа хаос е од голови и асистенции.

Мане ми ја вади сезонава од гроб, не го тргам од капитен па мајка јана нека е.

А овој Мурињо каков идиот е, прочитав негде дека Шо изиграл слабо против Фенербахче и знаев дека нема да го пушти денес, ама си викам ај имаат многу повредени, нема кој да игра. И еве го Џонс прва постава денес .. :icon_mrgr:

Затоа сите тројца :D плус и Азар.
Напред Агуеро Коста Лукаку. Сега шашава одбрана, ама затоа хаос е од голови и асистенции.

Не е возможна таква формација :D

Не е возможна таква формација :D
14996562_282372248825777_113497119_n.png

Back
На врв Bottom