HearthStone

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.188
Поени од реакции
25.355
Кога беше 2-0 ја тријам раце отидов кафе да си сварам цигара си запалив радосен ќе отворам пакетче ама курот :D
А чекај, чекај изгледа ја грешно сум разбрал нешто. Не добиваме сеа 3 пакетчиња од партијава од него, или мора да победи за да добиеме?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
По еден за победа и еден дека си го избрал. А ви стигна до сега или на крај ќе ги даваат?

B

beaverknight

Гостин
претпоставувам дека на крај ќе ги даваат, попрактично би бил, отколку да ти пуштаат по еден пак после секој победа

D

Daedalus

Гостин
Cheonsu тепаше!
Уште кога ја видов таа аутистична фаца, знаев дека него ќе го изберам. <3

Последно уредено од модератор:
Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
А како иде рангирањето? Овој мојот изгуби и значи сеа мора да ги тепа другите двајца за да влезе во осмина финале или како?

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Да ја живнам темава малце o_O
Немам запнато одамна да играм стандард,претежно играм арена и стигнав до 5 ранг со Rogue и тоа со Cthun Reno Rogue :)
Никогаш во играва не ми било приоритетно да победувам односно да бидам што поголем ранг и секогаш сум играл некои истрипани декови што ептен млаце се играни меѓу играчиве.
Меѓу 7 и 5 ранг изиграв едно 30 партии,ако не и више(не можам да мрднам погоре од 5 ранг) играв против 15 Шамани 10 тина Хантери и чат пат ке се најде некој ко мене.
За Шаманов немам зборови,толку добри карти има што половина од нив треба да се нерфнат,буквално е непобедлив.Близард се обидуваат да ја избалансираат играва ама ја заебаа со шаманов максимално.Не можам да го поднесам :pov:
Морав да се испразнам :) не ми замерајте вие што го играте Шаманот.

Иначе дај споделете статистики(кој може и сака) да видиме кој како сме на форумов.
Еве ја прв ќе почнам па повелете и другите;)
upload_2016-10-30_1-19-29.png
П.С. Rogue,Hunter и Mage ми се златни,а за Druid и Paladin ми требаат уште по 30 тина победи :cool:

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Шо е фркава бе ми се апдејтат играва се логирам ми дават 10 пакој гратис и ме враќат скоро на почеток со 50% од картите шо ги имав и 1 лвл на сите херои :tapp: И 22 левел ранкед. близард плис

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Hearthstone Screenshot 10-31-16 01.45.42.png

Еве јас како стојам. Мејџ, Паладин и Хантер ми се златни, со Ворлокот сум ептен блиску. Вориор, Шаман и Друид ми се со 300+ победи, а со Роуг и Прист немам ни по 100 победи, се гледа :D

Иначе последниве недели скоро ич не играм, почнаа и квестовите да ми се натрупуваат без да ги правам. Минатиот месец стварно се потрудив и стигнав до ранк 1 со четири ѕвезди за на крај да не стигнам до леџенд и тоа убеден сум не затоа што сум правел грешни потези, си играв супер, ама сеуште не ми е јасно како може буквално десет партии да немаш ич среќа, а противникот да ги влече сите карти што му требаат.
Месецов почнав малце Стандард до ранк 12, ама онака на сила играв, па си реков ај до крај на месецов сами Вајлд ќе играм. Играв тоа до ранк 6, па изгубив и за таму желба. Секако има вакви периоди :D
Сакав да соберам бар 5000 голд за новата експанзија, ама тешко тоа, изгледа ќе ја објават сега на Близкон, а не би требало да ја влечкаат ептен па да излезе после неколку месеци.

Него, од Тајс ептен ќар видов :icon_mrgr:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.147
Поени од реакции
27.727
Za koi ste ? Za amerikancite ili za rusite ?
Vtoroto polufinale pomegu Amnesiac i Pavel momentalno pocnuva .

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Мене он ми беше втор фаворит, што значи дека ми е прв сега :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom