Z
zlaki
Гостин
kamo vaka da imase i kameri za Nikola Mladenov?
имаше камери - филмот се потрошиkamo vaka da imase i kameri za Nikola Mladenov?
мислиш повторно и двајцата што го бркаа и алфите и сеАј да не ви кршам политики, али видеово ако е вака како шо е тогаш џабе се крева прашина.Али имам 2 прашања.
Како местоположбава на камериве ги опфаќа клучните настани?(дали баш на тие места има камери) и каков доказ има дека видеово не е снимено ден покасно со истите актери?
Ма ме заболе за алфите и бетите и гами..на здрав мозок будали не праат за што?? Му текнало на детиштето да се шврља со службена кола наваму натаму..нека си признае крив бев никому ништо.. а тој цела лектира прочитал и ја раскажува на телевизија, небаре не ги знаеме што мифки сеОставка треба да даде Спасовски, ова е втора злоупотреба на алфите. Не значи дека ако со пржински договор на сдсм му е дадено 100 дена пред избори да има министер на МВР дека тој може да праи што сака и дека мора да биде истиот министер..
А ако Спасов или било кој од било кое министерство ја прекршил употребата на службеното возило тоа е внатрешна работа на тоа министерството, не на МВР, уште помалку МВР да организира пратење и прогонување на заменик министер......
То сигурно носела сопатничката на диме.. а има , ден потоа таблетки, за жените после онаа работа...
се откри со кого зборел Никола на крај, а имаше општа согласност да се повтори истрагата ама тие што лаеја се повлекоа....kamo vaka da imase i kameri za Nikola Mladenov?
Камерата што е позади катастар го снима просторот само покрај ѕидот, а не на улицата како што е во снимката.Ај да не ви кршам политики, али видеово ако е вака како шо е тогаш џабе се крева прашина.Али имам 2 прашања.
Како местоположбава на камериве ги опфаќа клучните настани?(дали баш на тие места има камери) и каков доказ има дека видеово не е снимено ден покасно со истите актери?
не е баш така... ова е СРАМНО за нашата држави, двовластие во МВР, злоупотреба на алфите ... во здрав мозок не те прават будала дека цивилни алфи ќе бркаат некој ако ти пријавиш дека те изгребал и избегал ?? Прво ќе ти зема податоци, а се чека 3 сата за увид на тоталка со лесно повредени. Доага бргу само сообраќајна и итна помош ако има мртви и животно загрозени, ова овдека беше лакрдија и местенка..Ма ме заболе за алфите и бетите и гами..на здрав мозок будали не праат за што?? Му текнало на детиштето да се шврља со службена кола наваму натаму..нека си признае крив бев никому ништо.. а тој цела лектира прочитал и ја раскажува на телевизија, небаре не ги знаеме што мифки се
Е сега ме убедине е баш така... ова е СРАМНО за нашата држави, двовластие во МВР, злоупотреба на алфите ... во здрав мозок не те прават будала дека цивилни алфи ќе бркаат некој ако ти пријавиш дека те изгребал и избегал ?? Прво ќе ти зема податоци, а се чека 3 сата за увид на тоталка со лесно повредени. Доага бргу само сообраќајна и итна помош ако има мртви и животно загрозени, ова овдека беше лакрдија и местенка..
не е баш така... ова е СРАМНО за нашата држави, двовластие во МВР, злоупотреба на алфите ... во здрав мозок не те прават будала дека цивилни алфи ќе бркаат некој ако ти пријавиш дека те изгребал и избегал ?? Прво ќе ти зема податоци, а се чека 3 сата за увид на тоталка со лесно повредени. Доага бргу само сообраќајна и итна помош ако има мртви и животно загрозени, ова овдека беше лакрдија и местенка..
Највероватно..пошо заборавиле датум и час да стават на снимкитеМожи ова видеото да е одпосле снимано ?
нели го немаше 4 дена , таман време да исценираат![]()