Диме Спасов локални јебо

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Снимките се сечени, лепени и монтирани, буквално.

И нормално, продолжува праксата на снимки на државни органи необјаснето да истекуваат во јавност во згодни моменти.
Може се, може не се, ама овие дилеми мене ми се појавуваат. Посебно ми е интересно на почетокот што има горе десно 2016, а нема ден и месец :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прашања од комуњарите:
Зашто сопатничата е со црна коса?
Зашто имало камери?
Зашто Диме вози навечер?
Се освен зашто е нападнат.
Па црна е сеа малата.

S

silmarillion

Гостин
Не лупетајте првите не се алфи, него Димса баш нив нашол да ги здене браќата и пошто е глуп да им кидне мислејќи дека нема да му се пуштат. Јебига животна карма :) Темпларче срце, пошто сакаш да дебатираш а нешто избегаваш кога не ти одговара пиши зошто мислиш дкеа не застанал откако го удрил пасатот?

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.355
И кој испадна дека возеше на крај?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не лупетајте првите не се алфи, него Димса баш нив нашол да ги здене браќата и пошто е глуп да им кидне мислејќи дека нема да му се пуштат. Јебига животна карма :) Темпларче срце, пошто сакаш да дебатираш а нешто избегаваш кога не ти одговара пиши зошто мислиш дкеа не застанал откако го удрил пасатот?
ти дали би застанал да си министер, низ вени ти течат промили од некоја фина и скапа пијачка, во службено луксузно возило трешти музика а до тебе седи секси млада колешка?

освен ако си педер...

W

wicked_1

Гостин
Добра местенка му направија. Ги гледав сега видеата и тачно е дека бил нападнат, си има се на видео. Баш во право време, со швалерката. Она од што ми се гади е колку мекушани станале вмровците. BTW швалерката е толку добро замаглена у видеото што скоро неможе да се примети дека е со некој.
У нормална држава да нападнеш функционер ке гниеш у затвор а мислам дека тие трите шпонови уште се на слобода, таман за да избегаат.
Пред да ми реплицирате: ти го испрале мозокот, вмровец глуп или слично ви предлагам да го изгледате видеото.
Жалосно, дури и за твои стандарди.

Не е сплет на околности што сите ти се потсмеваат сеа, верувај.

T

templar55

Гостин
Жалосно, дури и за твои стандарди.

Не е сплет на околности што сите ти се потсмеваат сеа, верувај.
Мене ми се потсмевате? Хахах абе вие сте отидени со умот дефинитивно. Со што ми се потсмевате? Мене ми е супер дечки, на вас добро ли ви е?

S

silmarillion

Гостин
ти дали би застанал да си министер, низ вени ти течат промили од некоја фина и скапа пијачка, во службено луксузно возило трешти музика а до тебе седи секси млада колешка?

освен ако си педер...
Ама сеа, барам дискусија од господинот темплар.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Бре бре има камери и на сите тесни улички, па случајно сите поставени на иста висина и насочени на исто место. :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Мене ми се потсмевате? Хахах абе вие сте отидени со умот дефинитивно. Со што ми се потсмевате? Мене ми е супер дечки, на вас добро ли ви е?
има една категорија на луѓе на који им е се супер и не примеќаат кога другите им се потсмеваат.
Постојат разни називи и прекари за таквите...

T

templar55

Гостин
има една категорија на луѓе на који им е се супер и не примеќаат кога другите им се потсмеваат.
Постојат разни називи и прекари за таквите...
Ваљда и на Диме му е супер. Си ебе си тера работа. Клошари ке јадат гомна по форуми 2-3 дена и се ке се заборави. Клошари ко тебе ;)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ваљда и на Диме му е супер. Си ебе си тера работа. Клошари ке јадат гомна по форуми 2-3 дена и се ке се заборави. Клошари ко тебе ;)
Види оваа држава од клошари како тебе не ја бива.
Луѓе без образ и чест.
Во оваа држава по се изгледа важат законите на партијата не на државата.
Се служи и одговара пред државата не пред партијата.
Ако е обратно партијата не е партија туку мафијашка организација.
Диме во нормална држава 5 минути по настанот ќе беше исфрлен и од партија и ќе беше крај со неговата политичка кариера .
Но нечесни се и тие што треба да му пресудат па се бранат баш како во таа организацијата што ја спомнав погоре.

G

Goldie

Гостин
И за преслушување исто.
Значи ќе го средеа Мијалков прв

Ги има со име и презиме, не јади гомна. Ајдеее се активира машинеријата :)
Имаат заедно 100 кривични дела. Погледни им ги фаците само.
Џабе ви е дечки :) нели разбирате.
Сега Спасовски ги вработи за 1 месец тие алфи или си беа алфи уште во време на Јанкуловска, Чавков итн ?

Ваљда и на Диме му е супер. Си ебе си тера работа.
Дпмне нема да му прости на Спасов за глупостиве, сега му помагаат да ублажат ситуација ама нема да има никаква функција биди во тоа сигурен.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Ги има со име и презиме, не јади гомна. Ајдеее се активира машинеријата :)
Имаат заедно 100 кривични дела. Погледни им ги фаците само.
Џабе ви е дечки :) нели разбирате.
Зoштo не зaстaнaл пoсле првиoт удaр?

T

templar55

Гостин
Види оваа држава од клошари како тебе не ја бива.
Луѓе без образ и чест.
Во оваа држава по се изгледа важат законите на партијата не на државата.
Се служи и одговара пред државата не пред партијата.
Ако е обратно партијата не е партија туку мафијашка организација.
Диме во нормална држава 5 минути по настанот ќе беше исфрлен и од партија и ќе беше крај со неговата политичка кариера .
Но нечесни се и тие што треба да му пресудат па се бранат баш како во таа организацијата што ја спомнав погоре.
Да да, клошари како мене :)
Ај да му се вратам ја на мојот живот. Ке ве посетам после 2-3 години ама за жал сликата пак ке биде иста.
Пак истите ликови кои јадат гомна како ништо не им чини.
Пак истите ликови од јадење гомна што добиле неизлечива депресија.
Али тоа ви останува во животот. Ајде со среќа нека ви е на сите, ке ве посетам за 2-3 години, ваљда некад ке ви дојде умот.
Оставете го Лет, човекот нема живот, ваљда ке умре заедно со форумот.

Kajgana Shop

На врв Bottom