- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.711
- Поени од реакции
- 7.617
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

a japanac radi i strajkuje so crna traka na raka.. Cestito registracija i reklama vo Bold, nego kaj vide deka ja ima ?Baram mislenje za klimava:
Electrolux EXH12HV1W 12000BTU ПРЕМИУМ ИНВЕРТЕР Климатизер со ТОПЛОТНА ПУМПА и ефективно греење до минус 20 степени.
Ja ima vo Setek za 34999,00 den. treba da zagrevam povrsina od 32m2,so solidna izolacija vo kuka.

Jako realen post....ti verueme za 3te....ama za 17te u Oktomvri probaj pakЕве и јас да не останам покус
Овој месец 4kW, Октомври 17kW.
Имам разлика од 0.5kW од мерењето на климата со мерачот!

Jako realen post....ti verueme za 3te....ama za 17te u Oktomvri probaj pak
a i slikive ti se od mutno pomutno, upali svetlo sledniot pat
24/25 zadadena, 3Kw i 4228, sto 4228 ?....koe so mu znaci razbra nekoj?
) иако е малку рано пошто сеуште ја тестирам климава.Инаку климава работи нон-стоп не се гаси зададена Т 24С, кога нема никој дома и за спиење 20С.Oсвен тие 34м2 отворам врата и накај ходникот каде има уште 11м2(таму е за некој степен поладно).До сега од потрошувачката сум презадоволен 11-12kw/h дневно во просек.

Немој да го одвраќаш. Нема обврска, секако, но со тоа на многу ќе им помогне, знаејќи дека секоја информација може да биде од помош и да се најде во конкретна ситуација. Затоа го охрабрувам и го поддржувам со праксата што ја воведува. Можеби и ние другите треба нешто од него да научиме и да го следиме неговиот пример.@wiksa u redu e druze, nema sto da se izvinuvas dovolno im pokaza...neli ti e cudno sto "novopodnovenive" ne gi pokazaa svoite novi a i namontirani klimi, a ne pa nekoja slika od merac da pokazat?....moze Anhoch neznaat kade e
zatoa uzivaj i ne si zimaj obrvrska da reportiras