Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Кајги се вработив за прв пат и тоа за позицијата која од секогаш сум ја сонувал, од радост и возбуда немам спиено веќе 2 дена, очите ќе ми испаднат, ќе си помислат дека сум на дроги одма ќе ме отпуштат.
Плата ват да фак висока, услови топпп. Мотивација у пичку мајчину високааа.
Ахх кајги, каков трн бек може да ти се случи у животот не си свесна!

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Д,

дете пред прозорот ми, на работа ми, го праша татко му
„а тато, дали нема татко копилотот во авионот?“

Копилето.
На копилето мислеше копиљот.

Беш му матер генијална.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Идеш на страната на Агенција за млади и спорт, глеаш дека имаат англиски превод на сликата, кликаш на знаменцето и сфаќаш дека за нив уствари англиски превод на страната значи датумот и менито да ти бидат на англиски, а вестите да си останат на македонски :angel:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.700
Le wild queen of procrastination appears. It's me.
Иам една песна на телефонов можда 3 години, ама здосадена ми е в крај. Ќе си пуштам музиче за по пат некаде, shuffle демек, Марфи нели вели дека од сите милион песни шо го иам на телефон оваа мора најчесто да се врти. И место да земам да ја избришам како нормален човек, акција шо трае 1 минута, јас на секое кога ќе почне да свири песната го зеам телефонот од ранец, од ташна, од џеб, па ја менувам, па врати го телефонот.... Ќе ми пукне некој ден филмот ќе го тргнам телефонот ќе го мавнам од земја.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се будиш со звукот на чеканот на комшијата како ти удира по ѕидот. Си викаш, ај ваљда ќе пројде, може нешто фамилијарен портрет има, некоја слика, па да стави шајка да ја закачи на ѕид.

Испаѓа дека човекот изгледа купил цела колекција уметнички дела, пошто еве го три саати после тоа, уште кова ко лудак.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Таа што ќе ви го испуши најубаво...
Таа е.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.643
Поени од реакции
9.925
Едни роднини решиле да слават роденден за 9 годишно дете во најелитниот ресторан во градот. И тоа цел клас го викнале. Се собраа 20 деца, а јас онакви деца немам видено. Ѕверови. Прво, за две минути масата со тањири ја изедоа. После заминаа да се возат со лифтот. Пола внатре, а пола од горе им стискаат да се заглават. Почна фудбал, на телевизори се качуваа. Над телевизор се пентереа, а телевизорот на 200 метри надморска височина ставен. И од таму ги забркаа, па заминаа надвор. Доаѓа едно цело зацрвенето и се дере филип ќе си замине дома се налутииии. Идам јас со роднинава да видам што се дешава, незгодно е 9 години има кај ќе иде сам, да викнеме мајка нешто да си го земе. Седнал тој на тротоар, плаче ли плаче мене никој не ме почитува како пријател. Солзи крокодилски. Ај кажувај, теши, објаснувај. Сите те почитуваат, вие сте другарчиња, некогаш и ќе се скарате... Ај ок, се качува горе, по некое време пак се симнуваат доле и пак детето се дере филип плаче викна полицијаааа... Ајде ние пак надоле. Овој вистина се јавил во полиција. Па зборат сите наеднаш кој да ги разбере, тој плаче, надвор ладен ветер дува, горе други гости чекаат, пола деца ги нема... Ајде па од полиција му рекле дека ќе и кажеле на наставничката, па се смири се качивме горе, мир имаше некои десетина минути, па почнаа да се качуваат на вториот спрат. Таму темно ништо не се гледа, овие пискаат се дерат, скокаат по четири скали, паѓаат, кршат нозе. Се вртам јас случајно позади и гледам едно дебело седнало и ждере од пицата. Цело време додека се дешаваа проблемите тој си седеше и си јадеше пици. Заврши цела збрка, седнаа торта да дуваат, и оној навредениот што викаше полиција пее и плаче. Пее и плаче. Тука веќе ме фати смеа, а кога навредениот кажуваше дека за се тој бил крив, а дебелиот му рече не си ти само крив, сите ние сме криви, е тука веќе солзи почнаа да ми течат. Која најјака фаца беше дебелиот. И тој бил крив, а воздух не зеде од јадење.

Него, глупи деца не знаат да си уживаат во детството. Место да се дружат, зеле прават подли работи, гледаат на страна дур не ги гледа никој колку што можат на друго дете лошо да му направат и им се осеќа задоволство во очите кога ќе направат зло. Жално, никогаш вака лошо после деца не сум се осеќала.

Kajgana Shop

На врв Bottom