Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Drugim imenom Zlocko. Ni to nije poznato osim po psovkama. Taj aktivira kad mu dodje luda da svima psuje sve po spisku. Kako znam? Nekad je bio na mom forumu.

Код:
http://5.9.118.115:8000/get.php?username=has&password=has&type=m3u
Imate i vi forum ili ste imali[DOUBLEPOST=1477846385][/DOUBLEPOST]
Imate i vi forum ili ste imali
i zasto bi psovao[DOUBLEPOST=1477846418][/DOUBLEPOST]
i zasto bi psovao
Znaci nije se dobro kačit

i zasto bi psovao[DOUBLEPOST=1477846418][/DOUBLEPOST]
Znaci nije se dobro kačit

Imao i morao da ugasim. Bilo je ili zatvor ili da platim i ugasim forum. Nadam se da ce vlasnici ovog foruma i svakog slicnog biti pametniji jer ovo je veoma ilegalno.

zlocko tad su umali ovde 900 lista sad imaju 15.ima razlika.Ilegalno a za 30 minuti pusti dve listi pazi se ha ha.

Последно уредено:
zlocko tad su umali ovde 900 lista sad imaju 15.ima razlika.Ilegalno a za 30 minuti pusti dve listi pazi se ha ha.

Sto on vise listi postavi brze ce se ugasit. Pocetnici koji prodaju ovo nemaju neku zastitu a malo ozbiljniji ljudi imaju vise njih, skeneri tu ne pomazu a ni bruteforce. Ulaz u panel bilo koga ko nije vlasnik odma ban. Uskoro cete da gledate crnilo ako nastavite.

Liste su trik da moderator ne obrise post, a obrisat ce ovaj.

200_s.gif

Zasto da obrise svako ima pravo na svoe mislenje-sekogas se gledalo i pak ke se gleda bidi siguren.

Ja sam mislio da se moze ovde nesto naucit ali slabo nekim clanovima sam pisao u pm nisu mi nikad odgovorili
Strasni smo mi ljudi

Pitaj dsuki, burmann i international da ti kazu kako dolaze do listi. Mislis da ce reci? Kako bi onda bili the best kao sto ovaj iznad kaze.

Verovatno ce poslati youtube link za panel tarama ili neki trecerazredni skener koji pronalazi vec pronadjeno.

Pitaj dsuki, burmann i international da ti kazu kako dolaze do listi. Mislis da ce reci? Kako bi onda bili the best kao sto ovaj iznad kaze.
Znam da nece da kažu ali nema veze nisam ja puno opterecen sa tim bitno je da imam da pogledam malo sporta
Samo me mrzi da molim to je razlog sto bi voleo da znam

Niko ti to nece reci, oni i vole kad molimo, hrane ego. Evo international je od onog the best dobio dnevnu dozu.
Ko je taj the best i kakvu dnevnu dozu
Nerazumijem ja sam odnedavno ovde pa sam slabo upucen u ovo sve sta ko gdje[DOUBLEPOST=1477850876][/DOUBLEPOST]
Ko je taj the best i kakvu dnevnu dozu
Nerazumijem ja sam odnedavno ovde pa sam slabo upucen u ovo sve sta ko gdje
skontao sam uredu je sve znam

Последно уредено:
Pak pocnuva starata prikaska za internacional dsuki i drugite.Batkava ako go interesira tolku iako ne veruvam,ima sosema druga pozadina,pravete si objasnuvanje vo inbox.Ovoj dajliste interesen clen si odgovara sam na sopstvenite postovi,toa prvpat go gledam na nekoj forum.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom