АУДИ А3 1.9 ТДИ 2001-2003 година

• Креатор на темата Креатор на темата sveto4aki2
  • Време на започнување Време на започнување

Кое возило повеќе ви се допаѓа

• АУДИ А3 1.9 ТДИ

Гласови: 16 76,2%
  • ГОЛФ 4 1.9 ТДИ

Гласови: 6 28,6%

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Ве молам споделете искуства за ова возило.Добар мајстор за нив..Резервни делови...Мани....Добри особини и многу други работи кои сега во моментот не ми текнуваат

Ве молам споделете искуства за ова возило.Добар мајстор за нив..Резервни делови...Мани....Добри особини и многу други работи кои сега во моментот не ми текнуваат

Ист ку*ац различно паковање. Еден од најдобрите мотори ако не и најдобар од то време. Евтино за одржување и економично возило. 90 или 131 коњ, дуго не. Јас бирам Ауди, некоја стотка поскапо е ama ми се полични.

Многу исти се имам многу пати возено и во двата модела и моторите им се исти и иста класа се градски автомобили ми се чини дека голфот е по комотен внатре а аудито има поубав дизајн.

Гласав Голфот зш го имам фозено еднаш.Одлична кола е,удобна градско количе,супер е.Едино замерка имам за лоша тврда амортизација.Заебани се ко секоја швабска кола сепак,би требало истото и Аудито да го има..
Ја би одел голфот,икона е веќе за градска кола.:)

Последно уредено:

Супер си е Аудито јас имам А4 ТДи 1.9 (131кс)со шест брзини и сервисирање не е баш многу скапо ама и не е баш ефтино тука некаде средина ама еднаш квалитетно сервисирање и ќе трае долго време само ако го сочуваш како што треба по препорака од Ауди и некои искусни мајстори. И прашај што точно ве интересира?

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

а што цена држат ауди а3 2002 година со 131 кс мотор ?
Околу 3-3500 евра
Инаку имам јас А3 ама постара,1997 година,1.9 ТДИ 90коња фабрички,ама чипуван на 140коња.Колата е бомбона,моторот маче преде,удобна вожња,се топ,а претоставувам дека во поновите е многу поубаво.

Во моментов сочувани А3 1.9 нема ...Се што се продава по огласи и пазари е со скриени мани кои што чинат многу пари за поправка.Замаец турбина и слично,,,,,Дајте некое домаќинско за понуда и кажете добар мајстор во Скопје за нив

Околу 3-3500 евра
Инаку имам јас А3 ама постара,1997 година,1.9 ТДИ 90коња фабрички,ама чипуван на 140коња.Колата е бомбона,моторот маче преде,удобна вожња,се топ,а претоставувам дека во поновите е многу поубаво.

Повеќе од 4000 евра, а тие 3-3500 евра тие се под 2000година

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Во моментов сочувани А3 1.9 нема ...Се што се продава по огласи и пазари е со скриени мани кои што чинат многу пари за поправка.Замаец турбина и слично,,,,,Дајте некое домаќинско за понуда и кажете добар мајстор во Скопје за нив
Ako sakas nesto posocuvano baraj benzinec. Dizel nema so realni ispod 300.000km, tie so se od 2000 i postari nekoi se so preku 500.000km.

Ako sakas nesto posocuvano baraj benzinec. Dizel nema so realni ispod 300.000km, tie so se od 2000 i postari nekoi se so preku 500.000km.
Колку трошат бензинците и дали на нив може да се стави плински уред[DOUBLEPOST=1477911349][/DOUBLEPOST]
Супер си е Аудито јас имам А4 ТДи 1.9 (131кс)со шест брзини и сервисирање не е баш многу скапо ама и не е баш ефтино тука некаде средина ама еднаш квалитетно сервисирање и ќе трае долго време само ако го сочуваш како што треба по препорака од Ауди и некои искусни мајстори. И прашај што точно ве интересира?

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Квалитетен мајстор ако имаш број и каде се наоѓа

За тие пари би зел астра х , понова, покавалитетна, поиздржлива, поевтини делови, идр идр

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom