Макед0нер
Red Devil
- Член од
- 7 март 2012
- Мислења
- 756
- Поени од реакции
- 642
Fiorentina 1Јуве 1
Наполи 1
предлог уште една?
Fiorentina 1Јуве 1
Наполи 1
предлог уште една?
Како ли изгледа тикет со 50 искуцани натпревари?Во Моцарт 50 е максимум.
Голем процент на погодени има. Јас сум праќал пораки сигурно преку 20 пати, само 4-5 пати има промашено.Да ве прашам, имате ли пробано од овој дамевски блогер тие утакмиците што ги пушта со смс од 60 денари? Пошто го пратам подолго време и овие што му се free singles 50% му се утка, незнам колку може да му се верува.
Нека ти пиши колку во денот му се недобитни и по колку пари се уплатени. Го следев и јас едно време, и сватив дека ради реда пука вип утакмици, без да ги проанализира.Голем процент на погодени има. Јас сум праќал пораки сигурно преку 20 пати, само 4-5 пати има промашено.
Ретко дава сингл, најчесто дава по 2 или 3 утакмици, со вкупен коефициент околу 2,5.
На европското направи парампарче, не знам дали утна некој ден да не е добитен
И мене ме интересира. Мора да се проба ова некој ден.Како ли изгледа тикет со 50 искуцани натпревари?
Должина на таков тикет е веројатно подолга отколку што многу места низ државата ќе видат квалитетен асфалт.
И кај Цедевита ќе фалат играчи двајцата Американци Хопсон и Стоктон како и Дукан добиле откази, плус Жганец бил повреден и не дошол во Скопје.Еве ви од мене ѕа денес,џабе ви давам лоокумче-
MZT-Cedevita прво полувреме хен 2 ( 4.5 е хендикепот)
1.90 коеф.
Јас имам уплаќано таков тикет али дечкото што ми куцаше имаше страшен распон на раце кога го вадеше тикетот..И мене ме интересира. Мора да се проба ова некој ден.
50 утакмици таман од кладилница до дома тикетот ќе стига, нареди си ги по обратен редослед, првите утакмици да почнуваат од најдолу на тикетот, стави го тикетот на ваква направа и како ќе влегуваат само заокружи ги и заврти на рачката. Ако те падни некоја потпали го нека изгори со се кладилница
Вака сега,Цедевита редовно игра ѕонски пресинг,посебно против екипи како МЅТ,ИНДИЈАНЦИ,денес ќе го нема Клоф,на плеј ќе бидат двајца играчи од МК,кои врска немаат,нема да можат една топка да пренесат преку центар,така да Синовец ќе треба да игра на кец,со само тоа Синовец ќе биде поиѕморен во нападот,нема да може да го игра тоа што го ѕнае.И кај Цедевита ќе фалат играчи двајцата Американци Хопсон и Стоктон како и Дукан добиле откази, плус Жганец бил повреден и не дошол во Скопје.
Пак би требало да тепаат Цедевита сепак дали е локумче незнам баш..
Многу им се големи тикетиве на Моцарт. И широки и долги. Па уште 50 да напишиш упмЈас имам уплаќано таков тикет али дечкото што ми куцаше имаше страшен распон на раце кога го вадеше тикетот..
Balkan betting-tipuvanja-prognoziЗа денес прво што ми се свиѓа е Дианџело Расел.. очекувам да го дадат некаде на 15.5 нашиве видов во србија суперспорт на 13.5 го имаа дадено тоа е поклониште ќе иде преку 20 вечерва.. го кренале и во суперспорт на 16.5