Eден на еден со Жарко Димитриоски

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Можда после таа Бетмен ќе му дое хехе :Д
Бетмен незнајт шо велит. Ахмм, ааа, уу, ова де, бааа, аааа ќе се збркат самион шашма ќе се напрајт:pos::pos:

Му беше и Бетмен лани бе.

И оној Сулимановиќ му е Спасе, исто и тој Медо мртвакот му беше нешто у екипа.

Нешто пиша на фејсбук и некој специјален таен гостин ќе има o_O

Може да се каже дека Жаре ја има најдобрата и најгледаната емисија, посебно во време кога телевизијата и музичката сцена ни се на некое заборавено ниво, што покажуваат и прегледите на Јутуб. Иначе емисијата каде Тамара Тодевска му беше гостин мислам дека му беше најдобра до сега. А за Тамара можам да кажам само едно................. КРАЛИЦА!(y)

Последнава епизода со овој Васиљ ептен досадна. Ништо интересно од моабетиве со Васиљ.

Јака емисија со Бранко Огњановски во сите улоги :ROFLMAO:. Супер ќе е емисијата што ја најави "Фчерашни Новости" ама како бе Бране го ангажирал Дарко Лешоски :facepalm:

После ова со изјавите на Калински и Дарко Лешоски украдени од фб страната `Поезијата на Калински` да сум на местото да Жаре би завршил со емисијава и никад нема да се појавам у етер. А не се исклучува и можноста за самоубиство.

После ова со изјавите на Калински и Дарко Лешоски украдени од фб страната `Поезијата на Калински` да сум на местото да Жаре би завршил со емисијава и никад нема да се појавам у етер. А не се исклучува и можноста за самоубиство.
@dragonsky да не е крив?

Скраја да е.

Ептен cringe сегмент ми е и мене. Особено што и нема никаква допирна топка Лешоски со Калински или спорт. А и Сашко Коцев (како позабавен лик) или самиот Калински да кажуваше истово пак ќе беше рандом ама ај..

Жаре се врза во круг со неталентирани фаци за кои најверојатно мисли дека ако се кул на твитер ќе бидат и во живо, а кутрите не знаат два збора да бекнат. Ако не е ова причината, уште полошо :D
Еве земи го Лешоски, зборува како да му проверуваат простата во моментот.[DOUBLEPOST=1463263613][/DOUBLEPOST]Не споменав погоре - се гледа дека квалитетот е многу паднат оваа сезона за разлика од минатите, небо земја е. За жал.

Дно од сезона, тоа стенд ап-от или што и да е тоа канцерогеното на почетокот е пекол, нема полошо. А ова вчера беше крај со Калински и Лешоски.

Жаре ептен некако фан на Вардар и ракомет. Повеќе пати се гости му се ракометари и ракоментарки и повеќето се од Вардар.

Туку не знам дали видовте има нова сезона на стенд ап со Маријан битолчанецот на јутјуб и продукцијата е на Жаре Еден на Еден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom