Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Хуан Жесуа полека заличува на аматер, а не профеаионалец, се надевам откупот не е обавезен..

Да се надоврзам. Шо глуми овај судијава авторитет? Овој не можи да воспостави авторитет ни во градинка. Муибам то капајцата!

дијаманти = гомно ѓубре гнида гад смрдле сељак идиот итн..

Да имаме посалам одбрана со овој напад ќе сме убиствени.
Мислам дека ништо не загубивме со заминувањето на Пјаниќ.
Денес заслужено си тепавме. Можеше да биди повисоко водството, ама головите за Сасуоло Патриотс ги чуваме.

Џеко флопон со 8 гола и 2 асистенции води. Јебем ти играч кога простор не отвара.

Со патриотиве ќе мачиме душа искрено, потоа си имаме делумно лесен распоред до дербито.FORZA ROMA !!!

Со патриотиве ќе мачиме душа искрено, потоа си имаме делумно лесен распоред до дербито.FORZA ROMA !!!

Мислам дека во наредните 5 средби мора максимално бодови да се накалапат. Одбраната чкрипи. Инаку за нападот немам сомнеж дека ќе стегнат некое голче. Ваков напад сме немале од времето на Батистута, Делвекио и Монтела :)

Многу ќе ми падне чудно ако не примиме гол од Сасуоло или не кикснеме ..

Шо знам, ја не се сеќавам кога последен пат Рома ги има победено или сум се збркал нешто..

Шо знам, ја не се сеќавам кога последен пат Рома ги има победено или сум се збркал нешто..

02.02.16 Sassuolo AS Roma 0 : 2
20.09.15 AS Roma Sassuolo 2 : 2
29.04.15 Sassuolo AS Roma 0 : 3
06.12.14 AS Roma Sassuolo 2 : 2
30.03.14 Sassuolo AS Roma 0 : 2
10.11.13 AS Roma Sassuolo 1 : 1

Ова е статистиката откако се влезени во Серија А. Изгледа само домашните си ги гледал :)

Браво Џексоне, можеби лани отвараше само простор, али оваа година полека по ред си ги отвара сите одбрани, капа доле дијаманту:cuc:

Да се надеваме дека со Флоренци не е страшно и дека не искина лигаментите у пм, малер голем сме, Рудигер се враќа после голема пауза а го губиме Флоренци .. Ја нејќам Емерсон да го гледам, а не па оној хуан Хесус у пм:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom