- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Португуеса- Петаре двојка, 10 квота е во моцарт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште Киелце ги чекам и глеам моментално губат 5 разлики од факинг РНЛ, што е форава ?
Сакаат да му дадат шанса на Вардар да остане во трката за прво место
Шала на страна се што шутнаа влезе, 70% ефикасност имаат![]()
Неверојатно оној раштиман РНЛ до сеа што го глеав да ги млати вака дома Киелце.
истата анализа и јас ја направив ама со огледа на тоа што ја одиграв и ја чекам сега последна на тикет очекувај Звезда лагано да добие со 30 разликаНема ништо неверојатно во кладилницава, и Вардар вчера (ја имав пишано) имаа напад за +6 па на крај изгубија
Него за вечер за сингл Игокеа 2хен +18
Ѕвезда во Петокот играа во Евролигата против Галатасарај на гости и тек вчера се вратиле во Белград, верувам дека ќе ротира Радоњич и ќе ги одмори поважните играчи а им даде шанса на оние што играа помалце до сега - оти и пак во Среда играат против Барселона. Од друга страна и Игокеа не се толку лоши, 3 победи и 2 порази со -1 против Будучност -10 против Цибона
Каква фора? Каков состав има Рнл, зашто те изненадува незнам, заслужено беше.Уште Киелце ги чекам и глеам моментално губат 5 разлики од факинг РНЛ, што е форава ?
Каква фора? Каков состав има Рнл, зашто те изненадува незнам, заслужено беше.
Инаку шо е работава со Олимпијакос ја прекинаа у 100та минута на 2-1 ? ?
new york city 3+ x saprissa 3+ = 2.2 kvota
лапај евра/денари![]()
Selby M.Renova 3-5
Man Utd 2
Verder 0-2
Fiorentina 0-2
Real M NG
Atl Madrid 2iT2
Dinamo K 2i3+
Shahtjor 2i3+
Zorya 2iT2
PSG X
9/10
Може треба да отвориме нова тема во која ќе се пишуваат само типови со анализи, вака од темава нема никаква корист.