Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ковачич почнувам да го ценам многу ..ептен ме бендисува у последно време.

Мората исто така одличен..секоја шанса ја користи со гол или асистенција.
Само не знам што треба да се случи за Мората да стартува пред Бензема,што е веќе морално.дали вонземјани да не посетат или што,нз..

Им дава шанса на таа утакмица на Хамес и Асенсио, тука во пакет мораше да биде и Мората прв, он на Бензема му дава шанса, а овој си лади курот цело време...

Едино објаснение ми е дека има во догворот дека кога е способен да оди, да биде прв состав...друго нема..

eве и стариот ми посакал добредојде коа бех,a не ми ни кажа...ќе си земав бомбоњерка ради мало пажње, а не така празни раце да одам јас :D

само уште да не ја наместеше X и таман ќе беше:D

IMG_20161002_152815.jpg

14708223_10210487517401793_7743050602143287620_n.jpg

Свите ги ротира, само Бензема е вечен. Ти ебем телето!

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Тројката напред си е стандардна, не е само Бензема. Иако Бензема и Бејл ги мења некаде кај 60 та - 70 та минута.

Колку е очаен Роналдо човече, најслаб на терен е веќе скоро секоја утакмица.

Ми се напрае ќејф што го исвиркаа. Чисто да се свесне и да почне да игра фудбал.
Иначе нека кикснат и денеска и нека ја продадат титулата на три домашни утакмици по ред.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Педерот секоја топка што ја допре, ја заеба, или не е позициониран ко што треба или тотално е исклучен од игра/не прати што се дешава, плус стандард себичи. Ја не знам како Зидан му ќути па и дозволува да го пцуе, абе седни го таму, па ако јаде гомна зачукај го јако, очекував многу построг да биде за овие работи, а не ко Анчелоти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom