iggo_s
.. sangre blanca en mis venas!
Дали има превод на англиски ? Или торент со хд и превод ?
Сега за сега нема ама деновиве би требало да пуштат и таква верзија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали има превод на англиски ? Или торент со хд и превод ?
Сега за сега нема ама деновиве би требало да пуштат и таква верзија.

Пингај ако начекаш кога ќе пуштат англиска верзија.Сега за сега нема ама деновиве би требало да пуштат и таква верзија.
Кој не го гледал, обавезно да го изгледа. Кои емоцие човече, не можем да опишем. Ми го продужи животов за 10 године.
Единствено поочаен од Роналдо моментално е Зидан. За ланската полусезона ова е мизерија. На ниедна утакмица од овие 13-14 сезонава не изгазивме. Тактички екипата е катастрофа, средњаците се оддалечени од напаѓачите 100 метри. Како ќе креираш игра така ебате.
Моментално единствено не вадат индивидуалните потези на ѕвездите и пожртвуваноста на децата од школата.
И јас сум разочаран од Зидан. Вчера го пушти Хамес на загревање негде накај 52-ра минута и го остави да се загрева до 80 и некоја и на крај не го пушти во игра, дури воопшто не ја ни искористи третата измена. Ова со загревањето според мене е ептен нефер однос према играчот, а тоа што не ја искористи третата измена ми е глуп потег затоа што скоро цела утакмица брка резултат за победа а на клупа му седат и Хамес и Асенсио.
И дефинитивно Мората заслужува многу повеќе отколку по 15 мин +/- на утакмица. Ама јбг, тоа е. Бензема е кралот во Мадрид. Ни Роналдо, ни Раул, ни Ди Стефано, ни никој. Само Бензема.
Што тим ќе вадите вечер? Све резерви ?Вечер човеков ќе искине
https://www.youtube.com/watch?v=oVxtcpiROX8
каков напаѓач имаме, а нема заиграно оваа сезона...
Што тим ќе вадите вечер? Све резерви ?