Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кој не го гледал, обавезно да го изгледа. Кои емоцие човече, не можем да опишем. Ми го продужи животов за 10 године.

Единствено поочаен од Роналдо моментално е Зидан. За ланската полусезона ова е мизерија. На ниедна утакмица од овие 13-14 сезонава не изгазивме. Тактички екипата е катастрофа, средњаците се оддалечени од напаѓачите 100 метри. Како ќе креираш игра така ебате.
Моментално единствено не вадат индивидуалните потези на ѕвездите и пожртвуваноста на децата од школата.

Единствено поочаен од Роналдо моментално е Зидан. За ланската полусезона ова е мизерија. На ниедна утакмица од овие 13-14 сезонава не изгазивме. Тактички екипата е катастрофа, средњаците се оддалечени од напаѓачите 100 метри. Како ќе креираш игра така ебате.
Моментално единствено не вадат индивидуалните потези на ѕвездите и пожртвуваноста на децата од школата.

И јас сум разочаран од Зидан. Вчера го пушти Хамес на загревање негде накај 52-ра минута и го остави да се загрева до 80 и некоја и на крај не го пушти во игра, дури воопшто не ја ни искористи третата измена. Ова со загревањето според мене е ептен нефер однос према играчот, а тоа што не ја искористи третата измена ми е глуп потег затоа што скоро цела утакмица брка резултат за победа а на клупа му седат и Хамес и Асенсио.

И дефинитивно Мората заслужува многу повеќе отколку по 15 мин +/- на утакмица. Ама јбг, тоа е. Бензема е кралот во Мадрид. Ни Роналдо, ни Раул, ни Ди Стефано, ни никој. Само Бензема.

И јас сум разочаран од Зидан. Вчера го пушти Хамес на загревање негде накај 52-ра минута и го остави да се загрева до 80 и некоја и на крај не го пушти во игра, дури воопшто не ја ни искористи третата измена. Ова со загревањето според мене е ептен нефер однос према играчот, а тоа што не ја искористи третата измена ми е глуп потег затоа што скоро цела утакмица брка резултат за победа а на клупа му седат и Хамес и Асенсио.

И дефинитивно Мората заслужува многу повеќе отколку по 15 мин +/- на утакмица. Ама јбг, тоа е. Бензема е кралот во Мадрид. Ни Роналдо, ни Раул, ни Ди Стефано, ни никој. Само Бензема.

Mене па Хамес ми е меѓу најлошите поединци моментално, заедно со Бензема, Роналдо, Рамос и Варан. Не дека само до нив е проблемот и сите останати се на оптимално ниво, ама овие ептен се изгубени во просторот и скоро ништо немаат покажано.
Иако ќе повторам повеќе е до тренерот отколку до нив, едноставно цел концепт на игра е промашен, нема уиграни акции, не се вади топката од наша половина со потребната брзина, не се браниме тимски итн. А најголем проблем е што тоа трае долг период. Јас не памтам кога сме играле вака лошо на Бернабеу толку мечеви по ред. Се дешаваше да кикснеме, ама наредната утакмица играчите веднаш одговараа со полнење на противникот.
Среќа што имавме многу полесен распоред од двата конкуренти, ама ако се продолжи со вакви игри ќе ја фатиме удолницата за брзо време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom