Фан Клуб: Интер

Банега ни е пола екипа, без него нема кој да повлече напред. Медел 100% точни подавања, сите кон назад лол. Толку да се нема систем на игра јас не сум видел. Комплетно сме неутрализирани а за ова е вината во голема мера во еднодимензионалниот напад на Де Бур. Затвори ги Перишич и Едер и чао пријатно, нема кој да нафрла за Икарди. ГГ
Наместо да повлече капитенот, да даде некој невозможен гол да ги мотивира, тој капитенски се крие позади играчите на Аталанта. Ако не даде денес гол треба 4 утакмици да го ладат на клупа да му дојде памет.

Изглеа толку од обидот на Де Бур да имплементира негова игра со тимот.
Сосема спротивно од се што пробуваа да играат до сега.
Или тоа или играчите играат спротивно од се што им кажува. Искрено, изгледа малку како да сакаат да го избркаат, гледајќи колку се залагаат на терен.

Како и да е, ова најверојатно значи дека ќе лета за брзо време од тренерското место. Можда имаат и некои внатрешни конфликти во менаџментот.
Штета, зошто видливо е дека му бегаат конците од рака.

Од друга страна, Едер не треба да има никакво место во тимот. Ѓубре играч. А Брозович не смее да игра пред Банега. Така да сам си ја прави кашата.

Добро Едер ми го спопика за коментарот.

Последно уредено:
Изглеа толку од обидот на Де Бур да имплементира негова игра со тимот.
Сосема спротивно од се што пробуваа да играат до сега.
Или тоа или играчите играат спротивно од се што им кажува. Искрено, изгледа малку како да сакаат да го избркаат, гледајќи колку се залагаат на терен.

Како и да е, ова најверојатно значи дека ќе лета за брзо време од тренерското место. Можда имаат и некои внатрешни конфликти во менаџментот.
Штета, зошто видливо е дека му бегаат конците од рака.

Од друга страна, Едер не треба да има никакво место во тимот. Ѓубре играч. А Брозович не смее да игра пред Банега. Така да сам си ја прави кашата.
Tака е за Едер хахха

Анслади ИН, остануваат уште Гнокури и Паласио[DOUBLEPOST=1477232678][/DOUBLEPOST]Овој е нестабилен тренер, сеа го става Кондогбија

Шо ке му е циганот на Де Кур у оваа ситуација?
Брееј каква незналица од тренер еј!!!
Лејка шуплива!

Одма да му дадат отказ на Де Бур , вакво дрво од тренер немало.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Интер оваа сезона во сите натпреварувања има скор од 4 победи , 6 порази и 2 реми. Очајно

Зашто не играше Банега? Сеа он ли е на ред да осети како се дреме на клупа 1 месец?

Ајде експерименту мрш од Интер, доста ти беше, 2 месеци тренер 0 напредок, дупло послаби сме од лани а на хартија имаме боље состав од минатата сезона.

Урко повели продолжи да објаснуваш како тоа немаме играчи за овој специфичен фудбал звани холандска школа Ајакс-Барса Јохан Кројф а-у тотал фудбал. Како тоа Манчини донел дефектни играчи и остали небулози бла бла бла-бла бла бли.

Слободен Лоран Блан тие донасаат експеримент од рекреативна холандска лига божем 10 години по ред освајаме по 2 титули у сезона па ај сеа малце да смениме.
Мрш од Интер Де Бур.

Кој би бил нов тренер на Интер?Блан би го одбрал од слободниве :D

Ајде нека кажат некои ретардирани тука што направи денес Икарди, пошто кловнот Бозо беше тиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom