Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
C

Castiel

Гостин
Тврда утакмица, него имам приметено Донарума слабост изгледа му се слободните.... 2 до сеа, и овој ако се рачуна 3... добро па го поништија :)
Му треба малку искуство. Ќе се опраи и во тој сегмент Џиџи.[DOUBLEPOST=1477167228][/DOUBLEPOST]:drk::drk::drk::cuc::cuc::cuc::cuc:

Последно уредено од модератор:
C

Castiel

Гостин
Тежок избор за нов капитен на Милан. Локатели, Неста и Џиџи...Слатки маки.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Локатели мајсторе !!! :cuc::cuc::cuc:
Само не ми е јасно дали малиов има муда како на бик или памет како Балотели. :icon_lol:
Донарума на крај одбрана вредна милион долари. Другиве исто така одлични па дури и Поли одигра одлично од кога влезе во игра. Се на се само ќе го повторам она што го кажав и после утакмицата со Киево, а тоа е дека играчиве гинат на терен за секоја топка и тоа е нешто кое што ептен ми прави ќејф.

P

PewDiePie

Гостин
Бога ми,треба на Монтела да му се даде огромна заслуга,каква хемија создаде во тимов,нешто што и на легенди ко сидорф и пипо не им успеа,е сеа веќе си го заслужи тренерското место и тимот што го води,бар кај мене.

Што да се каже секоја чест само вака нека продолжат и нека носат 3-4 ѕверки комбинација одбрана-средина на Зима/Лето.

П.С.
Неста,Локатели,Калабрија и Џиџо децава Л.Ш. титула/и ќе лапаат,во дрес на Милан,пишете си негде.

Последно уредено од модератор:
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Само се надевам дека победава над Јуве ќе им биде ветер во грб на нашиве и дека ќе успеат да го искористат фантастичниот распроред што го имаме до крајот на декември. Веќе во вторник е наредниот натпревар во гости со Џенова, а потоа до дербито со Интер на кое што ние сме домаќини ќе играме со Пескара дома и Палермо во гости. Да не летаме сега во облаци и слично, но мислам дека ако продолжиме со ова темпо 9 бодови од овие 4 утакмици ќе ги освоиме 100%. После градското дерби следува гостување кај Емполи кој што не знае кај тера оваа сезона, потоа Кротоне кој што е печен да се врати во втора лига гостува на Сан Сиро и следува наше гостување во Рим кај Рома, дома со Аталанта и на 22 декември во гости со Болоња играме, а 2017 година ќе ја започнеме со натпревар против Каљари на Сан Сиро. Успеат ли да добијат 7 или 8 од овие 10 натпревари тогаш на потег ќе бидат кинезите кои што ќе мора уште во јануари да покажат зошто се дојдени во Милан и да го отворат сефот.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.425
Тврда утакмица, него имам приметено Донарума слабост изгледа му се слободните.... 2 до сеа, и овој ако се рачуна 3... добро па го поништија :)
Најмалку беше он крив за "голот"

Kajgana Shop

На врв Bottom