Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
4. За повеќето работи сте во право (дека се крадело и се краде и ќе се краде), но дали поради тоа треба да ги наградиме поголемите крадци?
Не бе човек. Казни ги. Што се чека?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Дибеков до наставник по ОТО би стигнал да не е в партија. Која смешка од лик е :pos:

upload_2016-10-20_16-30-56.png

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Имаат чадор.

Кој влегува во политика за лепе очи, од добрина на срцето?
Секако дека имаат чадор, и тоа голем.
Туку кажи ми што бара Андонов во Убк? Во врска со изборите ли?[DOUBLEPOST=1476974646][/DOUBLEPOST]
Да ја нервира Катица. Зошто, не смее?
Па нели само во врска со изборите е поставен на таа функција? Ако тој смее, тогаш зошто да не смее Алфите да се ангажираат?

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Пак лажеш[DOUBLEPOST=1476962974][/DOUBLEPOST]
Токму тоа и го напишав. Прочитај... „СЈО е легална институција, но законот за СЈО не е уставен“. Тоа и јас го трубам. И велам дека додека не се промени тоа (ако се промени) состојбата е тековната. И законско е работењето на СЈО.
Професорт Шкариќ изјави за Телма, дека политичките договори со широк консензус, како што е СЈО е надуставна норма и Уставен нема право да го укине.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Секако дека имаат чадор, и тоа голем.
Туку кажи ми што бара Андонов во Убк? Во врска со изборите ли?[DOUBLEPOST=1476974646][/DOUBLEPOST]
Па нели само во врска со изборите е поставен на таа функција? Ако тој смее, тогаш зошто да не смее Алфите да се ангажираат?
Затоа што Чавков им е шеф, а тој не дал наредба да се ангажираат. Андонов е функционер и има право да биде присутен било каде во МВР. Ете, Катица плачеше дека бил некултурен и не ја поздравил, значи неговото присуство си завршило работа.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Затоа што Чавков им е шеф, а тој не дал наредба да се ангажираат. Андонов е функционер и има право да биде присутен било каде во МВР. Ете, Катица плачеше дека бил некултурен и не ја поздравил, значи неговото присуство си завршило работа.
Има право да стои и да гледа. Какво право го има да пребарува по документите и да кажува што треба да се даде а што не? И како второ, како смее да не се дадат документи кога се има судска одлука?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.276
Не го гледавте Милета на Сител сеа во Дневникот? :) Ова изгледа е нешто големо чим Камческа и Јанакиевски одма после пресот на СЈО излагаат на конференции и гостуваат по телевизии... Миле ептен упрпан ко да ми беше во Сител :vrtioci:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Има право да стои и да гледа. Какво право го има да пребарува по документите и да кажува што треба да се даде а што не? И како второ, како смее да не се дадат документи кога се има судска одлука?
Кој ти кажал тебе дека пребарувал по документи или давал наредби? Такво нешто ни Катица не рече. И ќе ги добијат документите, секако.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Кога јас би типувал кој прв ќе фати џаде, Миле ми текна ми е прв фаворит. Ставревски ќе си замина побргу, но него не го рачунам, тој е безбеден, плус и перцепцијата за него после бомбите е поинаква отколку за другите.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Кој ти кажал тебе дека пребарувал по документи или давал наредби? Такво нешто ни Катица не рече. И ќе ги добијат документите, секако.
Зошто уште вчера не ги добиле? Земал тој лудакот вика Катица упаднала во Убк, удар извршила. :pos: Абе да, ене ја државен удар сакаше да изврши.
Ова беше непотребна претстава од страна на најпаметните и оние кои ги држат Албанците во џеб. Можеше уште вчера да им ги дадат и крај, убаво си побарале, значи не им барале ништо ново ниту им извршиле упад. А не да трчаат чавката и кучето да лаат таму и да не даваат ништо.
И пак доаѓаме до тоа, зошто ако друг прислушкувал не ги остават да го завршат случајот?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Кога јас би типувал кој прв ќе фати џаде, Миле ми текна ми е прв фаворит. Ставревски ќе си замина побргу, но него не го рачунам, тој е безбеден, плус и перцепцијата за него после бомбите е поинаква отколку за другите.
Тука е Ставрески. Може да биде и кандидат за пратеник.
Зошто уште вчера не ги добиле? Земал тој лудакот вика Катица упаднала во Убк, удар извршила. :pos: Абе да, ене ја државен удар сакаше да изврши.
Ова беше непотребна претстава од страна на најпаметните и оние кои ги држат Албанците во џеб. Можеше уште вчера да им ги дадат и крај, убаво си побарале, значи не им барале ништо ново ниту им извршиле упад. А не да трчаат чавката и кучето да лаат таму и да не даваат ништо.
И пак доаѓаме до тоа, зошто ако друг прислушкувал не ги остават да го завршат случајот?
Документација ја добиле уште вчера. Снимките, немало техничка можност.
Тоа у опис на работно место стои?
Не, само од забава. И таман си одговараат, по кредибилитет.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Тука е Ставрески. Може да биде и кандидат за пратеник.

Документација ја добиле уште вчера. Снимките, немало техничка можност.

Не, само од забава. И таман си одговараат, по кредибилитет.
Со Бетка што правиме, ќе ја пуштат по вода? Неа мислам дека ни Сваровски судтвото не ја оправа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom