Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам оригинал Samsung fast charger стар 1 месец од s6 edge plus и оригинал samsung слушалки. Цена по договор

Galaxy-S6-Edge-Plus-Original-Fast-Charger-Made-By-Samsung-discount-offer-50-off-fast-charger_470405_e4156c0ae070c3b19aac4bf36ada49d1.jpg

Prodavam telefon acer liquid zest 4g nov zemen pred 1 cas, garancija dve godini.

некој искуство со iButik? Цените им се топ, дaли и телефоните?

Зимај не се мисли.

незнам дали телефонот е нов или користен и колку е користен...никакво инфо не даваат, само цена стаиле на пазар 3...[DOUBLEPOST=1476540887][/DOUBLEPOST]
Зимај не се мисли.

незнам дали телефонот е нов или користен и колку е користен...никакво инфо не даваат, само цена стаиле на пазар 3...

Последно уредено:
незнам дали телефонот е нов или користен и колку е користен...никакво инфо не даваат, само цена стаиле на пазар 3...[DOUBLEPOST=1476540887][/DOUBLEPOST]

незнам дали телефонот е нов или користен и колку е користен...никакво инфо не даваат, само цена стаиле на пазар 3...
Пиши му порака на @krale.

Ајде саботна цена за Samsung J3(2016) Нов 2 години гаранција Телеком .

7500.

кој им е филмот на овие што продаваат Samsung S6 Edge+ по 450 евра (користени по 6 месеци ) кога нов е 470 евра, па и поефтин?

Каде е нов за 470 евра па и помалку?

кај сите приватни мобилари е 470-480 евра ( знам Ледиком е 479 ), а истотака цената им е од пред месец и кусур, така да очекувам наскоро да го намалат па и 450 да биде. Мислам дека можеш да се исценкаш со нив за 470 или нешто испод оваа цена.

кај сите приватни мобилари е 470-480 евра ( знам Ледиком е 479 ), а истотака цената им е од пред месец и кусур, така да очекувам наскоро да го намалат па и 450 да биде. Мислам дека можеш да се исценкаш со нив за 470 или нешто испод оваа цена.
пофали ги уште малку и ќе ти дадат уште попуст :)

Iphone 6 16GB Gold
Samsung S6edge 32GB white
Cena inbox ..il moze zamena za dve 6s so moja doplata ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom