Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Тетоважата ми од аватар :)

Праена во Nameless Tattoo

A Rush of Blood to the Head (2002)
- Coldplay

sg4-142581.jpg

Abe Boogie kako najpameten tuka, i kako artist zasto ne spodelis kaj mozam da izbrisam tetovazi ?

Abe Boogie kako najpameten tuka, i kako artist zasto ne spodelis kaj mozam da izbrisam tetovazi ?

Зошто најпаметен?
Прашаш и добиеш одговор :) кога не сум одговорил на некое прашање - барем колку што можам.
Тетоважа можеш да извадиш кај др. Анчевски колку што знам кај него е најбезбедно 1 има и други но не би ги препорачал бидејки е малку опасна работа кај лаици да правиш ваква работа.

п.с. Не сум јас артист ја сум Мајстор за тетовирање веке 10 години наназад - претходно бев артист :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Се важи оваа ? Прва и единствена, сам си ја направив.
SAM_1206.JPG SAM_1207.JPG
Крива, каква - таква, моја си е :).

Колку земаат во Мк за една добра тетоважа, ама квалитетно направена.
Да кажеме рамо и надлактица да фати.

Само питање до познавачите :) Која е цената(пари) за тетоважа во боја која опфаќа рамо-горен дел од рака ?
Прашав еднаш ама целосно изумив што како е.

Само питање до познавачите :) Која е цената(пари) за тетоважа во боја која опфаќа рамо-горен дел од рака ?
Прашав еднаш ама целосно изумив што како е.

Од 6000 денари нагоре - може да биде и 500-600 евра,се зависи од дезенот,детаљите и др работи. За цена најубаво у студио кога ке се установи и премери просторот и сликата.

Sent from my iPad using Tapatalk

Другарчиња да не знаете случајно некој во Скопје да прави тетоважи од кна на раце(мандала/менди) стил :)...позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom