Без кондом сте - Што ќе правите?

нема кондом = нема секс.
многу е јасно
во Колорадо, УСА е законски забранет сех без кондом... ако сакаат по закон да прават деца мора да одат во најблискиот мотел во Невада :D

Ако не носам и сум со женска ми, ќе се плеснеме, а ако носам, ќе се плеснеме 2 пати :cool:.

читам некои коментари и ете од каде изразот..Кондомска генерација..
каков кондом бре,само REAL SEX...100%...чист и див исполнет со нежности

Шо е убо да се умре од СИДА за неколку години.

Шо е убо да се умре од СИДА за неколку години.
ваљда нема секаде да го брцаш како чистач на канализации...а тоа околу сидата од кај да да знаеш или си толку сигурен во партнерката дека е 100% верна и чиста.И пред некое време имаше некое истражување дека и со *уртон не си 100% заштитен.

ваљда нема секаде да го брцаш како чистач на канализации...а тоа околу сидата од кај да да знаеш или си толку сигурен во партнерката дека е 100% верна и чиста.И пред некое време имаше некое истражување дека и со *уртон не си 100% заштитен.
а што со орален сех ?
освен тоа кондомот не штити од ХПВ; сега има вакцина против ХПВ, но треба време да се види дали таа ќе има штетни последици и какви...
јасно е дека промускуитетот е денеска многу поопасен во однос на периодот пред 30-40 години, пред се што луѓето се повеќе патуваат и имаат врски со партнери од други средини... на времето, селскиот лекар точно знаеше локалната ку*ва која венерична болест има и кој се од мажите оди кај неа...

а што со орален сех ?
освен тоа кондомот не штити од ХПВ; сега има вакцина против ХПВ, но треба време да се види дали таа ќе има штетни последици и какви...
јасно е дека промускуитетот е денеска многу поопасен во однос на периодот пред 30-40 години, пред се што луѓето се повеќе патуваат и имаат врски со партнери од други средини... на времето, селскиот лекар точно знаеше локалната ку*ва која венерична болест има и кој се од мажите оди кај неа...
еве ти пример со мандаринчето,се запознала,ја прошетале,ја частеле,сигурно паднал и сех и итн,ама не помислила дека може и тоа да ја снајде(сида) па да позарази и останати ....еве еден пример со чарли,а пред некоја година читав и дека некоја лепотица која била заразена од сида намерно спиела со неверни мажи и тоа во огромен број заразила.
http://www.telegraf.rs/jetset/18620...n-zarazio-hiv-om-u-poslednjih-pet-godina-foto

ваљда нема секаде да го брцаш како чистач на канализации

доволно е еднаш да ти се погоди. затоа кондомче.

а тоа околу сидата од кај да да знаеш или си толку сигурен во партнерката дека е 100% верна и чиста.И пред некое време имаше некое истражување дека и со *уртон не си 100% заштитен.

Сигурно си 99,999% повеќе заштитен одколку без.

Последно уредено:
премногу лесно се опуштаат денешно време
нешо као верба иам, девојка ми е и сл.
бременост нешо, а-у ?

а што со орален сех ?
Кој уопште ви дозволил на вас кричри да излегувате надвор од природниот хабитат?

Кондомите се актуелни од осумдести - деведесети, значи бил млад пред тие генерации = Дедо од 60 години, не ебе јасно. :)

Кондомите се актуелни од осумдести - деведесети, значи бил млад пред тие генерации = Дедо од 60 години, не ебе јасно. :)
сум пробал со *уртон ама ич не ме бендисуе,како да сум на скијање...на два-три пати трзнуење :) и го вадам и терам РЕАЛ.(y).Ако нешто вие кЛецате прашајте си ги партнерките како им е поубаво,а знаеш веднаш се приметува по девојката се знае и по себе.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom