Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Не е битно што сам си кажува дека не се оградува од НАЦИСТИ. Ќе мижиме пред фактите. Или можеби тие што го поддржуваат баш се НАЦИСТИ...

А ти не знаеше дека
"секој што не се сложува со моето мислење = нацист" ?

Surviving-Mondays-Racism-and-Political-Correctness-300x228.jpg

hillerygb-640x480.png

Значи само педери или во најлош случај такви што сакаат жени со мали гради може да ја имаат контролата над нуклеарното оружје.
Пред очи ептен некој глуп се прави сега.
Дали за педери се дискутира?
Дали за мали гради во цитатот конкретно се дискутира?
Или ќе глумиме лудило само да не се соочиме дека Трамп не сака да се огради од нацисти?

Пред очи ептен некој глуп се прави сега.
Дали за педери се дискутира?
Дали за мали гради во цитатот конкретно се дискутира?
Или ќе глумиме лудило само да не се соочиме дека Трамп не сака да се огради од нацисти?
Ако ја пратиш дискусија ке ја сватиш лесно поентата со педерите и малите гради, стварно ме мрзи да се дообјаснувам.

Ако ја пратиш дискусија ке ја сватиш лесно поентата со педерите и малите гради, стварно ме мрзи да се дообјаснувам.
Пробав и јас, ама не вреди.

Ми цитираше пост во кој Трамп сам не се оградува ниту осудува Нацисти.
Соодветно твојот коментар немаше врска со неговата неможност да се огради од Нацисти.
Незнам можеби беше обид некако да го оправдаш Трамп?[DOUBLEPOST=1475959545][/DOUBLEPOST]На поддржувачи на трампот доволно е само еден цитат од трамп да им се прикаже, не треба аргументирање.

Jake Tapper CNN :"Would you condemn David Duke and say you don't want his vote or other white supremacists?"
Trump: "I don't know anything about David Duke. I don't know what you're even talking about with white supremacy or white supremacist."
Tapper “The Ku Klux Klan?”
Trump: “You may have groups in there that are totally fine,”

Во слободен превод:
Репортер: Дали би се оградиле од Дејвид Дјук, лидер на нацистичка и расистичка организација, ККК
Трамп: не знам ништо за тоа, појма немам.
Репортер: Да се оградите од Кју Клукс Клан.. (нацистичка и расистичка организација)
Трамп: има многу организации... многу се сосема во ред...

После изјави дека не му работел микрофонот, не слушнал убаво.

Да резимираме:
Ако си за Трамп, тогаш си нацист, и ќе бидеш нарекуван нацист, се додека не ти здосади од тоа.
Ако сакаш да не те нарекуваме нацист, тогаш откажи се од Трамп,
и да гласаш како што јас ќе ти кажам, разбра?
fuck-that-bitch-yao-ming.png

Ми цитираше пост во кој Трамп сам не се оградува ниту осудува Нацисти.
Соодветно твојот коментар немаше врска со неговата неможност да се огради од Нацисти.
Незнам можеби беше обид некако да го оправдаш Трамп?[DOUBLEPOST=1475959545][/DOUBLEPOST]На поддржувачи на трампот доволно е само еден цитат од трамп да им се прикаже, не треба аргументирање.

Jake Tapper CNN :"Would you condemn David Duke and say you don't want his vote or other white supremacists?"
Trump: "I don't know anything about David Duke. I don't know what you're even talking about with white supremacy or white supremacist."
Tapper “The Ku Klux Klan?”
Trump: “You may have groups in there that are totally fine,”

Во слободен превод:
Репортер: Дали би се оградиле од Дејвид Дјук, лидер на нацистичка и расистичка организација, ККК
Трамп: не знам ништо за тоа, појма немам.
Репортер: Да се оградите од Кју Клукс Клан.. (нацистичка и расистичка организација)

После изјави дека не му работел микрофонот, не слушнал убаво.
Доста цмиздриш. Што е полошо силувањето или навредувањето? Сакаш ќерка ти да биде силувана/нападната и никој да не одговара за тоа? Тоа ти е американскиот закон кога на пример станува збор за висок политички функционер- погоди кој.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Clinton_sexual_misconduct_allegations

https://www.youtube.com/watch?v=cfndpldKmoY

Сакаш да знаеш дека близок функционер и пријател на Хилари е член на ККК! Патем тој не рече дека е за нив, ниту рече дека е против. Неутрален став, што може да се види при многу негови ставови. Пример е војната во Ирак.[DOUBLEPOST=1475960629][/DOUBLEPOST]
тука за што збори, која е скриената порака? :vozbud:

“Grab them by the pussy, you can do anything... I don’t even wait,” he boasts in the tape, as he talks about groping at women’s genitals.
И? Мојата порака се однесуваше на цитат од интервјуто со Стерн, а не со ова последново. Тоа е приватен машки разговор и нема да го коментирам.
Инаку, каде има тука понижување!? :)

Маж збори за пи-ки?
Па тоа е ЕРЕС!

Трамп: ништо незнам ништо ја незнам...

Стварно не ми е јасно зошто одма на трамп поддржувачи лепат етикета нацисти, ептен не ми е јасно, не е фер.
Ама затоа ехее некоја некогаш го обвинила Бил дека била силувана од него, и спореед тоа излегува дедка Хилари е силувачка..

Признај!
Признај п.зда ти материна!

:lolzz:

тука за што збори, која е скриената порака? :vozbud:

“Grab them by the pussy, you can do anything... I don’t even wait,” he boasts in the tape, as he talks about groping at women’s genitals.

Oва е поопасно од желбата на Хилари да го убие Асанж?

Трамп: ништо незнам ништо ја незнам...

Стварно не ми е јасно зошто одма на трамп поддржувачи лепат етикета нацисти, ептен не ми е јасно, не е фер.
Ама затоа ехее некоја некогаш го обвинила Бил дека била силувана од него, и спореед тоа излегува дедка Хилари е силувачка..
:facepalm:
Некоја или некои!?
Не ми одговори на прашањето. Сакаш некој да ја силува ќерка ти и да помине неказнет?

:facepalm:
Некоја или некои!?
Не ми одговори на прашањето. Сакаш некој да ја силува ќерка ти и да помине неказнет?
Дете, дали Хилари Клинтон силувала некого? Штом одговорот е не, тогаш тотално некој ти го испрал мозочето.

Не одговори:
Дали го оправдуваш Трамп со тоа што неможе да се огради од нацисти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom