Го погоди филипс за иптв
Sent from my iPhone using Tapatalk
на Philips 7100 одлично работи иптв. Проверено веќе речиси цела година уште малку ќе правиме.

Kомшииве имаат Филипс 40pfh5500. Пред 2 недели ставија исто така одлично си работат каналите
А и не гледам причина зашто не би работеле
Абе и јас сум фан на сони, али коа идам у задње време да купуем телевизори и тоа со намера да купам сони, не излегуем од продавница со сони.
Некако не е сони тоа што беше порано.
Точно е дека не е како порано. Сега е 100 пати подобро
Сони е единствено нешто што остана од квалитет а притоа да има добра цена конкурентска на другиве фирми.Да не зборам за Андроид со кои ги мачка противниците. Единствено филипс му е конкуренција со цена ако може да се каже така.
Сите други се чекаат на андроид па после ќе видиме дали ќе парираат[DOUBLEPOST=1476929534][/DOUBLEPOST]
Го погоди филипс за иптв
Sent from my iPhone using Tapatalk
на Philips 7100 одлично работи иптв. Проверено веќе речиси цела година уште малку ќе правиме.

Kомшииве имаат Филипс 40pfh5500. Пред 2 недели ставија исто така одлично си работат каналите
А и не гледам причина зашто не би работеле
Абе и јас сум фан на сони, али коа идам у задње време да купуем телевизори и тоа со намера да купам сони, не излегуем од продавница со сони.
Некако не е сони тоа што беше порано.
Точно е дека не е како порано. Сега е 100 пати подобро
Сони е единствено нешто што остана од квалитет а притоа да има добра цена конкурентска на другиве фирми.За слика им нема конкуренција. Да не зборам за Андроид со кои ги мачка противниците. Единствено филипс му е конкуренција со цена ако може да се каже така.
Сите други се чекаат на андроид па после ќе видиме дали ќе парираат