Полициски хеликоптер над Битола

за дивље насеље беше вчера, го слушаш ама не го гледаш еликоптеро... само црните борбени возила ...

Ми кажаја денес дека ги пренсевале тие од Диво Насеље. И оклопни имало возила низ градот.

диво Насеље, и во прилеп вртеше хеликоптерот, не паничете

Пратил проливер извидница да следи дали талески влијае врз конструираниот случај од сјо и дали се придржува до куќниот притвот

Денес, Битола ја надлетуваше хеликоптер . Интересно е што правеше едни исти движења, има некој информација???

Очигледно нешто се случува, не би трошеле гориво за џабе.
Што и да е, ќе дознаеме што смееме да знаеме, тогаш кога треба да знаеме - во интерес на јавната безбедност.

Значи и тоа се случи Битолчани имаа чест да видат хеликоптер.......:D Да сте прикај северната граница секој ден ке уживате со утринското кафе и поглед ке ви го одзема хеликоптер и тоа БОРБЕН.

[quote="ferguson, post: 7859817, member: 36750" хелихоптер и тоа БОРБЕН.[/quote]
WOW!!

руски е не се рачуна нели, они све копираат.[/quote]
Изгледа дека змај летале :D[DOUBLEPOST=1475861593][/DOUBLEPOST]
Пратил проливер извидница да следи дали талески влијае врз конструираниот случај од сјо и дали се придржува до куќниот притвот
Се слушаат телефонски со проливер од ГАДЕНДОМ , и го држат под контрола.

Последно уредено:
Аман бе цела Македонија ја кренавте. Ја бев се возев, хеликоптерчето е на комшијава (резервен полицаец) кај нас клучевите стојат оти на викенд отиде човекот а ногу живееме. :LOL:

Аман бе цела Македонија ја кренавте. Ја бев се возев, хеликоптерчето е на комшијава (резервен полицаец) кај нас клучевите стојат оти на викенд отиде човекот а ногу живееме. :LOL:
Аутостоп примаш ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom