Епа ако не знаеш отвори го линкот од каде што е и читни малку. Ќе научиш нешто, пред да се резилиш.Не знам, јас постирав слика, ти си тој што постира линкови
Што е толку трагично тука?
Епа ако не знаеш отвори го линкот од каде што е и читни малку. Ќе научиш нешто, пред да се резилиш.Не знам, јас постирав слика, ти си тој што постира линкови
Збориш за линкот, или за сликата?Епа ако не знаеш отвори го линкот од каде што е и читни малку. Ќе научиш нешто.
Некако си ми збунетЗбориш за линкот, или за сликата?
Епа ако не знаеш отвори го линкот од каде што е сликата и читни малку. Ќе научиш нешто, пред да се резилиш.
Другар, јас се обидувам да воспоставам комуникација со тебе овде,Некако си ми збунет![]()
ХахахахаДругар, јас се обидувам да воспоставам комуникација со тебе овде,
што не ти е јасно од линкот, сликата, итн?
А фино, ги додаде нацистите! Имаме некој прогрес! Ете денес научи нештоНе знам, јас постирав слика, ти си тој што постира линкови
Или ако на нацистите не им се допаѓала некоја "уметност", по автоматизам таа е добра?
Мене ме прашуваш што претставува?Хахахаха
Добар си нема што, глумиш лудило
Дали имаш врска каква слика постираше? Што претставува таа?
И дали прочита еден ред од статијата во која се наоѓа таа слика?
Бев доволно фин и линк да ти пратам.
Па ти ја постираше, или постираше и се пениш за нешто што појма немаш што е?Мене ме прашуваш што претставува?
Јас кажав, сега ти како образована личност, да го чуеме твоето мислење.![]()
Што ти е филмот со нацистите?А фино, ги додаде нацистите! Имаме некој прогрес! Ете денес научи нешто![]()
Боже уште зборува на ветер а една буква од сопствениот линк не сака да прочита. Ни малку да се едуцира.Што ти е филмот со нацистите?
Сакаш да кажеш дека секој што го критикува ова ѓубре е нацист?
Тогаш 99% од луѓето се нацисти, според твојава логика![]()
Супер, ај сега цитирај ми го линкот од статијата што сум ја постирал[DOUBLEPOST=1475619217][/DOUBLEPOST]Па ти ја постираше, или постираше и се пениш за нешто што појма немаш што е?
И уште нема одговор дали барем еден ред прочита од тоа што сам си постираше?
Ако те интересира темата, и не сакаш да се резилиш пак, прочитај си.![]()
Да де, дај го линкот што јас сум го постирал.Боже уште зборува на ветер а една буква од сопствениот линк не сака да прочита. Ни малку да се едуцира.
Абе ептен си збунет ненадејно. Веќе го цитирав погоре. Плус и сам знаеш од каде си вадел слики ваљда... Прочитај па дој ќе правиме муабет, вака џабе.Супер, ај сега цитирај ми го линкот од статијата што сум ја постирал
Сликите се од Google Images, а линкови ти си постираше.Абе ептен си збунет ненадејно. Веќе го цитирав погоре. Плус и сам знаеш од каде си вадел слики. Прочитај па дој ќе правиме муабет, вака џабе.![]()
Прочита?Сликите се од Google Images, а линкови ти си постираше.
Изгледа си ја купил ти дипломата од некаде, некако не си ми толку интелегентен како што тврдиш