Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
nikakvo brkanje na de bur sto e kriv covekot sto na edna nedela pred pocetok na sezona dojde na klupa, jas poveke bi sakal timot da ima los pocetok pa so tek na vremeto da stanat masini za razlika od lanskoto esenski sampioni kurci palci pa posle 2-3 meseci ne znaeme kaj terame. so de bur bar se glede deka timot ima strasno dobra filozofija i protiv roma 90% od natprevarot imavme 60-70% posed na topka i napagavme ama odbranat sto ni e dupka i toj go znar toa ama nema covekot drugi igraci koj drug da go igra vo odbrana i na bekov toa r so toa raspolaga momentalno ne za dzabe site spekulacii vo vrska so inter se vrtat okolu defanzivni igraci.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Некои луѓе не се свесни дека да не дојдеше Де Бур,ќе седнеше Мирсад Јонуз на тренерската клупа во Интер и тогаш ќе беше смејурија.
Абе освестете се бе,кој тренер би прифатил да си кине живци со Нагатомо,Ранокија,Сантон,Мурило,Дамброзио,Мело,Паласио.

Инаку позитивна вест е и тоа што денеска кога го прашале Аусилио дали зимава ќе донесе некој од Лихт,Дармијан и Кришито рекол дека сигурно нема да се доведе само еден играч што значи дека Нагатомо и Дамброзио,а и Сантон можеби први ќе си ги пакуваат куферите оваа зима.Ептен ми е криво што не успеаја да го земат Гарај некако,да не се срамиме со Ранокија повеќе ако се знае дека претходно на таа позиција ги имавме Самуел и Лусио.Појачување и подобрување на одбраната треба да е приоритет зимскиов преоден рок,мора тројца играчи да се доведат што ќе играат сигурно во прва постава.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Pa ne treba nesto ko za sporedba da se pravi koga koj angaziral treneri, toa sekoj znae kolkava utka e samo so sila luge se praat naudreni i prosti, se znae koga se nosi trener, pred start na podgotovki koj on i ke gi dirigira kakvi ke se, a Inter sezonava, bar spored igracite, imale klasicen promasaj so istite.
Bar toa handanovic javno go kaza na start od sezona, a pak da ne se navrakam na muabetot deka de bur zema tim sostavuvan od drug trener za sasvim tret sistem koj site znaeme kakov bese so ogled deka mancini u inter bil so godini i godini i forsirase totalen anti fudbal, neubav za oko, so nula kreativni igraci, na sila, zatoa covekot nemase apsolutno nikakov uspeh vo evropskite natprevaruvanja i so siti i so inter.

mrazam izgovori, ama de bur go ima najgolemiot u momentov, inace vcera bese derbi, coin flip situacija, nijansi odlucuvaa, glup faul na jovetic, svirenje nepostoecki faul od banega, ne e deka zasluzivme poraz ili bevme apla nadigrani od roma, i dvete ekipi imaa sansi, se igraase otvoren fudbal, kiksnuvaa u odbrana, se sozdavaa dobri priliki i tn i tn, imase sve sto moze edno derbi da ponudi ali za zal nie zagubivme ...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јас не знам зашто ја кривите управата што го донесе Де Бур на 1 недела пред почеток на првенство.
Манчини цело лето се двоумеше, уште коа почнаа припремите се виде дека не му се свиѓа, знаев дека ќе чека август и тогаш да одлучи да си иде, ко за инат ги водеше и припремите и турнејата у САД.
Управата беше спремна да продужи со него ама овој се испичка и решија да раскинат договор.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Pa ne treba nesto ko za sporedba da se pravi koga koj angaziral treneri, toa sekoj znae kolkava utka e samo so sila luge se praat naudreni i prosti, se znae koga se nosi trener, pred start na podgotovki koj on i ke gi dirigira kakvi ke se, a Inter sezonava, bar spored igracite, imale klasicen promasaj so istite.
Bar toa handanovic javno go kaza na start od sezona, a pak da ne se navrakam na muabetot deka de bur zema tim sostavuvan od drug trener za sasvim tret sistem koj site znaeme kakov bese so ogled deka mancini u inter bil so godini i godini i forsirase totalen anti fudbal, neubav za oko, so nula kreativni igraci, na sila, zatoa covekot nemase apsolutno nikakov uspeh vo evropskite natprevaruvanja i so siti i so inter.

mrazam izgovori, ama de bur go ima najgolemiot u momentov, inace vcera bese derbi, coin flip situacija, nijansi odlucuvaa, glup faul na jovetic, svirenje nepostoecki faul od banega, ne e deka zasluzivme poraz ili bevme apla nadigrani od roma, i dvete ekipi imaa sansi, se igraase otvoren fudbal, kiksnuvaa u odbrana, se sozdavaa dobri priliki i tn i tn, imase sve sto moze edno derbi da ponudi ali za zal nie zagubivme ...
Да те корегирам за фаулов пошто гледам два пати го спомнуваш, не беше досуден фаул од Банега туку од Икарди, пред стартот на Банега.

Инаку со ваква игра во нападот ( плус пресингот ) и корекција односно поголема концентрација на одбраната нема каде да бегаат победите, ќе почнат да се редат, само треба трпение.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
ne mi teknuva deka napravi ikardi faul tamu, a i akcent reziserot udri na startot na banega znam i on se bunese, ali eve mozda i moja greska e, inaku za korekcii vo odbranata odnosno pogolema koncentracija ... pa toa zavisi i od kvalitetot na istata, santon u odbrana e drvo a nov golem problem e ocajnata igra i pozicioniranje na muriljo, videte repeticija na golot na dzeko i primetete kade e muriljo ... zal i taga da te fati. A prva zamena mu e ranokija, ja neznam kao mancini glupakot dozvoli odbranata taka da mu bide sostavena, ili tipot znaese sto sledi pa kur go bolese za inter.
Јас не знам зашто ја кривите управата што го донесе Де Бур на 1 недела пред почеток на првенство.
Манчини цело лето се двоумеше, уште коа почнаа припремите се виде дека не му се свиѓа, знаев дека ќе чека август и тогаш да одлучи да си иде, ко за инат ги водеше и припремите и турнејата у САД.
Управата беше спремна да продужи со него ама овој се испичка и решија да раскинат договор.
voopsto ne trebase da prodolzuvaat so mancini posle lanskoto fijasko, 4to mesto moze se glea kao nekoj ok rezultat vo pogled na prethodnite sezoni, ama beden rezultat e ako se zeme vo predvid kade bea u prviot del od sezonata i kako potonaa naglo i ne mozea ni karpi so igrac poveke doma da go pobedat.
Kako dojde posledno kolo taka posle istoto so kloci i shamari trebase da go izbrkaat, za drugoto si u pravo ama ne trebase voopsto da mu davaat nova shansa.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Да те корегирам за фаулов пошто гледам два пати го спомнуваш, не беше досуден фаул од Банега туку од Икарди, пред стартот на Банега.

Инаку со ваква игра во нападот ( плус пресингот ) и корекција односно поголема концентрација на одбраната нема каде да бегаат победите, ќе почнат да се редат, само треба трпение.
Auu lesi se vraca kuci... te snema godinjevo od forumov :icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не знам шо го пљукате Де БУр - Ја искрено Интер го неам глеано да игра ТОЛКУ добар фудбал од времето на Мурињо. Акции праат пер .... со МАнчини никаква Акција сме немале никогаш на ниеден меч .... све од шашма давани голови .... Вчера комотно моеше да заврши 6-6 утакмицата да имавме повеќе среќа ... (да, моеше и 6-2 да заврши ама моеше и 2-6 да заврши).

единствено ми е криво шо на Перишич пречката не влезе у 93 :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Не знам шо го пљукате Де БУр - Ја искрено Интер го неам глеано да игра ТОЛКУ добар фудбал од времето на Мурињо. Акции праат пер .... со МАнчини никаква Акција сме немале никогаш на ниеден меч .... све од шашма давани голови .... Вчера комотно моеше да заврши 6-6 утакмицата да имавме повеќе среќа ... (да, моеше и 6-2 да заврши ама моеше и 2-6 да заврши).

единствено ми е криво шо на Перишич пречката не влезе у 93 :)
А на Банега пречката? Типов е грабеж, уште не ми се верува како го договоривме како слободен играч.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
А на Банега пречката? Типов е грабеж, уште не ми се верува како го договоривме како слободен играч.
Ахахха леле ја тоа у гол го видов ќе ја превртев масана у Ајриш .... каков шут чоече ...

Реално нападот ни е супер, средината е исто многу добра (треба оној смрдежон Брозович да се уозбили или Кондомија да се пронајде пошо мајка му ќе ја ебам за 45м еур) и као шо вели Јетито од Битољ - Бекојте ни смрдат ... тоа е тоа - у Јануари сигурно ќе се земе некој бек и нешо средина ....

А да, и Кандрева треба да се седне на клупа малце да му дое памет - од коа се приклучи реализација има 0 а му ебам гз мајчин (И многу е себичен)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не зборете така, ќе дое Кастиел и ќе рече дека неаме добра средина.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ахахха леле ја тоа у гол го видов ќе ја превртев масана у Ајриш .... каков шут чоече ...

Реално нападот ни е супер, средината е исто многу добра (треба оној смрдежон Брозович да се уозбили или Кондомија да се пронајде пошо мајка му ќе ја ебам за 45м еур) и као шо вели Јетито од Битољ - Бекојте ни смрдат ... тоа е тоа - у Јануари сигурно ќе се земе некој бек и нешо средина ....

А да, и Кандрева треба да се седне на клупа малце да му дое памет - од коа се приклучи реализација има 0 а му ебам гз мајчин (И многу е себичен)
Да те еби тебе тоа Јетито :D..толку време ви требаше да заприметите дека бекојте ни се катастрофа?..јас 2 години за истото јадам лајна ама и другите позиции ни беа мизерни па не се чуствуваше многу,а вака кога средината и нападот се значително поквалитетни ,непродуктивноста на бекојте е очигледен

И мислам дека оваа сезона премногу ќе зависиме од Банега и Марио..двата мислам дека ни се најдобри играчи и моторите на овој тим

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да те еби тебе тоа Јетито :D..толку време ви требаше да заприметите дека бекојте ни се катастрофа?..јас 2 години за истото јадам лајна ама и другите позиции ни беа катастрофа па не се чуствуваше многу,а вака кога средината и нападот се значително поквалитетни бекојте се чуствуваат...

И мислам дека оваа сезона премногу ќе зависиме од Банега и Марио..двата мислам дека ни се најдобри играчи и моторите на овој тим

Те боли курот, ајде успеј како судија и почни да судиш Серија А - да праиме пари :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не зборете така, ќе дое Кастиел и ќе рече дека неаме добра средина.
Одвај чекам да изиграме со нив па тогаш да падни еден добар ремет на форумот..сигурен сум ако играме со прв состав дека ќе ги победиме,ќе го видат тогаш и Марио и Кондогбија[DOUBLEPOST=1475611925][/DOUBLEPOST]
Те боли курот, ајде успеј како судија и почни да судиш Серија А - да праиме пари :)
Коќе ме стават во Втора МФЛ ќе ја средиме,немора Сериа А :D

Kajgana Shop

На врв Bottom