Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Виде ги играчи на Константин качисва се у комбе за назад, ако не сам грешка Пековиќ е бија у салу? Качи се у авто бг рег. ако добро виде он беше...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

како заврши пријателска днска??
Не га знам тачан резултат ама тепасмо 16поена[DOUBLEPOST=1475349445][/DOUBLEPOST]У среду у 6 играмо сс Фени пријатељску, не смеју овуј информацију да гу кажују, али на ватрени навивачи и форумаши како вас морам хахаха

А што па толко у тајност се држи? Нека биде од затворен тип пријатељска, али бар нека пише некој нешто на фб, да знаемо кој како изиграја :D

Чуди ме што не објавија Младен дека смо га тепале Константин 16 разлика на фан страну, у принцип тај страна функционира кд има добри вести и резултати :D

pekovic potpisaja za kumanovo i igraja na prijatelsku sga se ceka jos centar nesto se zbori za Sarliju sto bese pred 2 god kude nas ili ratko petric prvu god sto igrase za kumanovo

Последно уредено:
Абе не е лош Пековиќ, Шарлија и Петриќ не су којзнае какво решење али вероватно бољи од онога Ѓорѓевиќа. Што бидна сс тога србина на пробу? Ако е и он потпишан, 3 играча плус пуна капа :D Ќе га уигра Србиновски Пековиќа, е сга сс центри каква ќе биде работа ќе видимо...нема да фрљав повише паре до крај на преодан рок, тга мислу дека се очекуев прави појачања.

Пековиќ изгледа јутре ќе потпише, а за центра не се још увек знае имамо време на 10ти почнуемо у БИБЛ, а домашна лига изгледа на 15ти :)

Утуписва гу сс туј фантази, ептен лошо смислено коло завршуе у 10 до 7, а друго почнуе у 7 и немога да смену играчи и плус тој данска крка-унион одложена а имам играчи од тамо :/

иначе у очи ми падна дека горе доле може да се направи едн тим (без мзт и соколи) на играчи што порано су играле у нашу лигу Албијаниќ, Врањеш, Радоје, Урош, Мијовиќ, Балша :D

Има ли редовне автобуске линије за јутре,пер Шкуп?

После утакмицу типа 15 до 7 завршуе кд може прв бус да се ухвати за назад?

Колдскај,Дретика некој? ЧД

Има ли редовне автобуске линије за јутре,пер Шкуп?

После утакмицу типа 15 до 7 завршуе кд може прв бус да се ухвати за назад?

Колдскај,Дретика некој? ЧД
Имаш у 7, 7:30, 7:45...[DOUBLEPOST=1475519971][/DOUBLEPOST]
http://sportmedia.mk/kosharka/domashno-prvenstvo/pekovikj-pristigna-vo-kumanovo

има ли још некој на пробу, или све пробасмо?
Има опција за Марино Шарлија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom