E
Epsilon
Гостин
Најверојатно до 30ти октомври.пишува на договорот до кога треба да се достават документите доколку се продолжува
Најверојатно до 30ти октомври.пишува на договорот до кога треба да се достават документите доколку се продолжува
Ќе можеш. Индексот го бараат само на увид за да видат дека ти е запишан семестарот.Ве молам некој да ми каже дали ако немам земено две оценки у индекс а ги имам на iknow, ќе можам да аплицирам за продолжување на стипендија? Значи сѐ ми е положено, само две не ми се впишани во индексот, го фаќам условот???? Фала однапред
Ти треба уверение за положени испити од факултет, а за него оценките ги земаат од iKnow, така да тешко. Сепак, прашај си на студентски прашања, може има начин да ти ја скријат оценката.Ама забораив да пишам само дека со тие две оценки ми паѓа просек, па затоа мислев да не гледаат у iknow, дали да се прошверцам со индексот
нема конкурс за продолжување, само си ги носиш документите предвидени во договорот.Дали е објавен конкурсот за продолжување стипендии?
Од сите претходни години.Одамна ме интересира чисто да прашам, дали ако поднесеш за стипендија врз основа на добиен просек се земаат во предвид оценките само од претходната година (пример ако си трета, само од втора) или пак од целосното студирање до тој момент (значи од прва и втора ако си трета година)?
Може.Друго прашање, дали во четврта година може да се добие ваква стипендија или не може бидејќи си веќе во крајна година од студии?
нешто повеќе од мене е да земиш да си прочиташ на avrm ли беше или точно не знам како страницата што и како.Дали имаа стипендии за 2 цуклус на студии и нешто повеќе ако има да ми пишите.