Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Бреии како ме напднавте ко да сум 24/7 на фејсбук. Се уклучавам 4-5 пати на ден по 2 мин, да проверам нотификации и ако иам нешто да договорам со другари да искочиме, толку.

Рубин ред - Втора смена сум на училиште, (постојано, завршувам околу 5 саат), од 6 до 7 и од 8 до 10 сум на боречки вештини, а бидејки е крај на школска година морам постојано да учам, па и наутро немам време за да се договорам. Единствено време би ми останало петок, сабота и недела, а сабота и недела сум на друго место. Петок навечер ми е единствена опција, но најчесто со другари искачам тогаш, а да одам по други населби и едноставно "да се вклопам" не иде.

Дали си прва или втора воопшто не е важно,разговорот од фб можеш да го правиш и очи во очи,се е зависно до тоа како ке пријдеш на некој.А јбг може и друштвото не ти прилега,тие бараби ти повлечен или обратно.

И ја се согласувам - најдобро е у вистински живот да ја сретнеш ова она убоо да се изнапричате, но, во мојов случај така ретко која. Сум зборел на фејсбук со преку 30 женски, и сум пробал главно различен пристап, ама нејќат и нејќат.
другарче.. никој не те напаѓа.. ти не го напиша ова? Времето си е твое и само твое, можеш да го поминуваш каде што ти душа сака и некој што не ти е доволно близок, би бил дрзок доколку би се обидел да те посочува каде да го трошиш.
[Види, поради одредени околности, со други женски (надвор од мое училиште) немам друг начин освен преку фејсбук. И затоа со поглед неможам дур не се договорам да искочиме. Потоа е доста полесно, но мене проблемот е да ги натерам да искочат со мене.
Прочитај ми го минатитот пост, тоа не значи дека имаш проблем пријателче, туку дека си сосем нормален момак кој комуницира со сосем нормални девојки.

кисче.

Мојата бивша девојка се мажи

Итна е работава затоа ја ставам во посебна тема !
[модератор]**** ПРЕМЕСТЕНО ТУКА, ЗАШТО ТУКА ПРИПАЃА****[/модератор]

Ми дојде идеја да отидам и на сред свадба да ја киднапирам.......... штознам во очај луѓето глупости прават...........

Инаку типов за кој се мажи е богаташ, луѓето од неговото обезбедување ми се заканија да не се обидувам да правам нешто глупаво.

Што ми препорачувате да направам?

абе глупости тресиш синкир прв и последен на кого му се имат нешто слично десено
ништо да си седиш мадро да не јадиш модро за жена не си ја ставај глата во торба ова ти го кажувам од искуство има полно девојки бирај со главата не со стапот.
ако била за тебе со тебе ќе останела

ќе го кркаш копанот од обезбедувањето и ке лежиш и ќе јачиш во болница од психичка и физичка болка,а вака барем само од психата се мачиш :smir:

Итна е работава затоа ја ставам во посебна тема !

Ми дојде идеја да отидам и на сред свадба да ја киднапирам.......... штознам во очај луѓето глупости прават...........

Инаку типов за кој се мажи е богаташ, луѓето од неговото обезбедување ми се заканија да не се обидувам да правам нешто глупаво.

Што ми препорачувате да направам?

kidnapiraj ja i zamini vo afrika, tamu ke se sretnes so eden zmej so 3 glavi, toj ke te prasuva edno prasanje, ako toco odgovaras sloboden si da ides vo 3 level kade ke vojuvas so lord akendurakimon, otseci mu ja glavata i odnesi ja kaj princes kalumata i togas si sloboden da si zivees zivotot so tvojata sakana :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
голема услуга ти направила да знаеш,но во моментов сеуште не си ни свесен за тоа
иди уживај, светот е полн со девојки:helou:имаш слобода, имаш избор...само ..ОЧИ и УМ отворени

Може ќе го сфатиш ко ремет, али изамвај си го и ќе ти помине секоја желба за љубовна лудорија.

Совет: Остај ја нека се омажи за дечкото.

1. Ти не си ја истерал работата докрај, па сега и сакаш да ја киднапираш. Знаеш ли дека ќе те претепаат на лице место од обезбедувањето, имаат право на тоа пред да те предадат на МВР, па и ќе си одмориш малку у Шутка за обид за киднапирање.

2. Остај ја да се омажи, а после ако сака да биде таа со тебе, ќе те побара. Ако не те побара, значи дека те заборавила. И не те заслужува во овој случај, барај си друга.

од темата: барам еден филм: „оној филмот коа им иде на свадба со узи и им ја краде невестата’’ - за тој збориш...

Чек, чек, чек ... малце. Зошто воопшто ти се заканува обезбедувањето !? Бившата ти по своја воља стапува во брак или е принудена !?

Инаку, ако веќе сакаш да грабнуваш и тие ствари, влези им во црква. Таму не можат да те сопрат и кога попот ќе праша „Ако има некој против овој брак, нека каже сега или нека молчи“, тогаш викни гласно „Јас имам нешто да кажам“. И попот ќе те праша „Што е чедо божје“. И ти ќе му речеш „Не е невина попе“. И тогаш попот ќе рече „Ауууу мајката, кој ја сокина“. И ти ќе речеш „Ја попе“. И он ќе ти рече „Еми, чим е таква работата, мораш ти да ја земеш“. И тогаш невестата ќе рече „Ок лажев не си ми прв“. И попот ќе и рече „Де мори, што стори“. И кумот ќе се сврти накај младожењата и ќе рече „Абе ти текнува на таа журката кога беше пијан и кога те носев дома !?“. И младожењата ќе рече „Да !?“. И кумот ќе рече „Епа си го изгубив саатот“. И младожењата ќе рече „Добро бе што има тоа везе со жена ми !?“. И кумот ќе рече „Епа ништо.... само сакав да ти кажам дека немам саат“. И тогаш попот ќе рече „Добро де, кој и е прв на чупево !?“. И чупето ќе рече „Еххх... првиот никогаш не се заборава...“. И сите ќе се претворат во уво и ќе ја прашаат „Добро бе мајку му стара, па кој е !?“. И чупето ќе рече „Појма неам, темница беше, а ја бев пијана чутук“. И тогаш на младожењата ќе му светне „Па и ја бев пијан чутук. Па значи јас сум ти.“ И така ќе си живеат среќно и пијано... чутук.

пс. ако цурата те сака тебе сеуште, нема да се мажи за тој, освен ако не е по парите, а ти си скаран со нив. ;)

--- надополнето ---

Не гледај назад туку напред!

Освен кога те бркаат кучиња. ;)

Батали тоа брале не заслужува такво нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom