Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки имате ли идеја како да поправам скршени рачки поточно како да наставам дел од скршеното кој ке личи на рачка, за жал не ги чувам скршените остатоци... Во едниот случај само една рачка во другиот двете ? Ако треба и ке сликам, благодарам однапред.

Дечки имате ли идеја како да поправам скршени рачки поточно како да наставам дел од скршеното кој ке личи на рачка, за жал не ги чувам скршените остатоци... Во едниот случај само една рачка во другиот двете ? Ако треба и ке сликам, благодарам однапред.
Рачка за што ?? Сликни ако не.

Прегледај го приврзокот 154791
Прегледај го приврзокот 154792
Прегледај го приврзокот 154793
Прегледај го приврзокот 154794
Еве. Ова последнава слика татко ми импровизираше некој рачки ама невоможно е да ги инсталирам.
Охоо, тебе цели волани ти фалат, не само рачки. Воланот кој го направил татко ти, повеќе ќе му личи на некој чопер, не е за спортски.
Може да се направи, ама не знам како да ти објаснам, треба многу да пишувам. Ако не пиши ми по ПП, ќе средиме. :)

Охоо, тебе цели волани ти фалат, не само рачки. Воланот кој го направил татко ти, повеќе ќе му личи на некој чопер, не е за спортски.
Може да се направи, ама не знам како да ти објаснам, треба многу да пишувам. Ако не пиши ми по ПП, ќе средиме. :)
Фала ти, ке видиме што можеме да направиме.

Браќа ако имате идеја, некое туторијалче или било какво објаснување или пример за изработка на складче за дикаст модели ве молам пуштете крајно време е да го средам тоа. :)

Одамна немам купено ништо ама денеска од Кина ми стигна џип копија на Range Rover на далечинско во размер 1:10 па решив веднаш да се пофалам
1.jpg
2.jpg
4.jpg
6.jpg
8.jpg
7.jpg

Одамна немам купено ништо ама денеска од Кина ми стигна џип копија на Range Rover на далечинско во размер 1:10 па решив веднаш да се пофалам
Прегледај го приврзокот 157164
Прегледај го приврзокот 157165
Прегледај го приврзокот 157166
Прегледај го приврзокот 157167
Прегледај го приврзокот 157168
Прегледај го приврзокот 157169
Супер е, од сликиве топ изгледа.
Го проба како вози офроуд ?? На асфалт брз ли е ??
Колку те чинеше со поштарина до тука ?

Супер е, од сликиве топ изгледа.
Го проба како вози офроуд ?? На асфалт брз ли е ??
Колку те чинеше со поштарина до тука ?
Само заден пгон има а со фабрички подесен диференцијал пробано е офруд и слабо се покажа,па морав да го отворам и блокирам диференцијалот,односно двете задни тркала истовремено да вртат а не тоа што е во воздух напразно да врти.

За асвалт е топ,батеријата не е баш соодветна бидејќи е 7.2 V и 300 mah,трае 30-40 минути,па затоа имам порачано нова посилна 7.2V и 5000mah и планирам да го модифицирам 4х4,појак мотор.....

Цената до Македонија е 35 евра со фри шипинг.

Само заден пгон има а со фабрички подесен диференцијал пробано е офруд и слабо се покажа,па морав да го отворам и блокирам диференцијалот,односно двете задни тркала истовремено да вртат а не тоа што е во воздух напразно да врти.

За асвалт е топ,батеријата не е баш соодветна бидејќи е 7.2 V и 300 mah,трае 30-40 минути,па затоа имам порачано нова посилна 7.2V и 5000mah и планирам да го модифицирам 4х4,појак мотор.....

Друже да не знае некој каде можам да најдам 1:18 или помал пассат во скопје ?

Последно уредено:

Доста оптимистички ти е планот, за тоа треба познавања од електрика, кои јас на пр. ги немам. Со среќа. :)

Друже да не знае некој каде можам да најдам 1:18 или помал пассат во скопје ?
Во 1/18 размер нема шанси, само од странство. Евентуално да прошеташ низ продавниците на Крш, колку што знам имаат некоја залиха од Mondo motors и барај Passat во 1/24 размер.

Во 1/18 размер нема шанси, само од странство. Евентуално да прошеташ низ продавниците на Крш, колку што знам имаат некоја залиха од Mondo motors и барај Passat во 1/24 размер.
Mondo пасат 6 вариант имаше на времето,така да тешко дека ќе најде.
Вели пасат 5 седан редизајн исто така на времето го имаше.
За жал и двата производители веќе не се носат во Македонија .
Останува опцијата ибеј па да најде некој нов заостанат или половен модел
IMG_20161005_174058.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom